Liber la COMEDIE, ediția 2019
https://www.ziarulmetropolis.ro/liber-la-comedie-editia-2019/

Teatrul de Comedie anunţă lansarea programului LIBER LA COMEDIE care se va desfăşura în perioada 28 septembrie – 5 octombrie, la toate cele trei săli.

Un articol de Petre Ivan|20 septembrie 2019

La începutul fiecărei stagiuni, ai LIBER LA COMEDIE, program prin care Teatrul de Comedie îți oferă intrare liberă la unele dintre cele mai de succes producții ale sale.

Programul LIBER LA COMEDIE

sâmbătă 28 septembrie ora 19.30 Sala Studio

„MIHĂIȚĂ. Reconstituirea unei vieți”, one man show cu George Mihăiță. La finalul reprezentației, spectatorii prezenți în sală vor avea ocazia unică de a descoperi elementele de backstage ale spectacolului, direct de la actorul George Mihăiță, care le va sta la dispoziție pentru o discuție prelungită.

sâmbătă 28 septembrie ora 19.00 Sala Nouă

HERNIE DE DISC de Ingrid Lausund, regia Dorin Boca

sâmbătă 5 octombrie  ora 19.00 Sala Radu Beligan

MICUL PRINȚ de Antoine de Saint-Exupéry, regia Alexandru Dabija.

Accesul gratuit se va face pe baza biletelor ridicate de la Casa de bilete, în limita a 4 locuri / persoană.

Biletele vor fi disponibile începând de sâmbătă 14 septembrie, conform programului Casei de bilete (marți-vineri: 13.30-19.30, sâmbătă-duminică: 12.00-19.30, luni: închis).

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.

Foto: Liber la COMEDIE – facebook

07
/02
/24

Eyedrops și Pinholes, trupe de rock alternativ, pleacă într-un turneu ce cuprinde nouă orașe prin țară dar și în Republica Moldova, începând cu data de 8 februarie, din Timișoara, urmând să transforme într-o petrecere, pe rând, alte opt puncte geografice importante.

07
/02
/24

Editura Humanitas vă invită marți, 13 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o întâlnire cu istoricul Marc David Baer, profesor la London School of Economics and Political Science, istoricul Marian Coman și scriitoarea Sabina Fati despre volumul Otomanii: Hani, cezari și califi, o fascinantă nouă abordare a istoriei Imperiului Otoman.

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

„Din autobiografie îmi extrag eu forța, prin autobiografie simt că pot să-i fac pe oameni să se confrunte cu acele lucruri pe care nu vor să le vadă. Când vine vorba de scrierea autobiografică, oamenii nu mai pot spune: E doar un personaj, asta nu poate fi adevărat”.

05
/02
/24

Vineri, 9 februarie 2024 (19.00), ORCHESTRA NAȚIONALĂ RADIO va fi dirijată de RADU PAPONIU, director artistic și muzical al ansamblului Southwest Florida Symphony Orchestra, dirijor asociat al Filarmonicii din Naples (Florida – S.U.A.) și director muzical al Orchestrei de Tineret din același oraș american. Din 2017, Radu Paponiu a dirijat Filarmonica din Naples în peste 100 de evenimente diferite de muzică clasică, pop sau în proiecte educaționale.

05
/02
/24

Considerat, de critici, dar și de iubitorii de artă, poate cel mai cunoscut și mai bine cotat artist român contemporan la nivel internațional, Adrian Ghenie revine într-o licitație din România cu o lucrare amplă și expresivă.

05
/02
/24

Prima premieră a anului 2024 la Teatrul EXCELSIOR (singurul teatru din București dedicat adolescenților și tinerilor) este spectacolul PTERODACTILI de Nicky Silver, o producție în regia lui Radu Iacoban și scenografia lui Tudor Prodan.

05
/02
/24

Editura Humanitas Fiction vă așteaptă marți, 6 februarie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului Borges și eu de Jay Parini, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“ coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea lui Mihnea Gafița, un road novel care emană o nesfârșită admirație pentru unul dintre cei mai îndrăgiți scriitori ai secolului XX, un roman ce are la bază întâmplări petrecute în primăvara anului 1971.

04
/02
/24

NOU Un singur personaj, în care coabitează două ființe diferite, chiar opuse. Un singur monolog, lung, rostit de doi actori, într-un spectacol nou intrat în portofoliul Teatrului Metropolis, în urma concursului pentru debutanți, “StarT”