Marius Bodochi şi Catrinel Dumitrescu, în “Femeia perfectă”, la TVR 2
https://www.ziarulmetropolis.ro/marius-bodochi-catrinel-dumitrescu-in-femeia-perfecta-la-tvr-2/

În această seară, de la ora 20.10, la TVR 2, pasionaţii de teatru pot urmări spectacolul Femeia perfectă, de Mihai Vornicul, dupa o idee de Jean Barbier. Adaptarea TV este semnată de Marius Bodochi şi Catrinel Dumitrescu, cei doi regăsindu-se şi în distribuţia spectacolului.

Un articol de Petre Ivan|7 septembrie 2015

„Veți vedea un teleplay făcut cu mult drag de o echipă de actori. Am lucrat pentru acest spectacol patru zile și patru nopți. (…) A ieșit o treabă care, dacă n-o să vă placă, nu o să vă întristeze oricum. Cred că o să vă binedispună”, a spus Marius Bodochi, cel care alături de Catrinel Dumitrescu s-a ocupat de adaptarea textului pentru televiziune și a semnat și regia artistică a producției.

Alain este un cunoscut şi apreciat cercetator si inventator. Viaţa lui amoroasă este însă în mare dezordine şi încearcă să descopere iubirea adevărată. De aceea încearcă să construiască femeia perfectă.

Femeia perfectă? Cum o fi femeia perfectă nu știu dacă știe cineva, dar textul ne-a dat libertatea să ne imaginăm multe și fiecare bărbat are în capul lui o femeie perfectă. Eu mi-am imaginat-o ca fiind o femeie exotică, ori una asiatică — dar n-am găsit asiatică fiindcă era plecată în Japonia — și atunci am găsit o mulatră foarte frumoasă. – Marius Bodochi.

„Se putea și mai bine dar este bine. Chiar am avut niște emoții cumplite fiindcă eu când filmez nu mă uit pe materialul filmat. (…) Cred că are dreptate Shakespeare: ‘nimic nu e rău pe lume când se naște din gând curat și din intenții bune'”, spune, la rândul său, Catrinel Dumitrescu.

Producție a Televiziunii Române, prin Casa de Producție TVR, și a Teatrului de Comedie, piesa îi are în distribuție pe Marius Bodochi, Amalia Ciolan, Catrinel Dumitrescu, Teodora Stanciu, Ovidiu Popa, Răzvan Oprea, Desiree Malonga și Maria Pitea.

Foto: Marius Bodochi, Catrinel Dumitrescu – cinemagia

07
/02
/24

Band-ul internațional TIME IN OUR HANDS TRIO va prezenta sâmbătă, în premieră în România, noul său program cu compozițiile celor trei membri, într-un concert marcat de improvizație conceptuală, de la jazz la baroc european și, interesant, muzică tradițională românească.

07
/02
/24

Eyedrops și Pinholes, trupe de rock alternativ, pleacă într-un turneu ce cuprinde nouă orașe prin țară dar și în Republica Moldova, începând cu data de 8 februarie, din Timișoara, urmând să transforme într-o petrecere, pe rând, alte opt puncte geografice importante.

07
/02
/24

Editura Humanitas vă invită marți, 13 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o întâlnire cu istoricul Marc David Baer, profesor la London School of Economics and Political Science, istoricul Marian Coman și scriitoarea Sabina Fati despre volumul Otomanii: Hani, cezari și califi, o fascinantă nouă abordare a istoriei Imperiului Otoman.

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

„Din autobiografie îmi extrag eu forța, prin autobiografie simt că pot să-i fac pe oameni să se confrunte cu acele lucruri pe care nu vor să le vadă. Când vine vorba de scrierea autobiografică, oamenii nu mai pot spune: E doar un personaj, asta nu poate fi adevărat”.

05
/02
/24

Vineri, 9 februarie 2024 (19.00), ORCHESTRA NAȚIONALĂ RADIO va fi dirijată de RADU PAPONIU, director artistic și muzical al ansamblului Southwest Florida Symphony Orchestra, dirijor asociat al Filarmonicii din Naples (Florida – S.U.A.) și director muzical al Orchestrei de Tineret din același oraș american. Din 2017, Radu Paponiu a dirijat Filarmonica din Naples în peste 100 de evenimente diferite de muzică clasică, pop sau în proiecte educaționale.

05
/02
/24

Considerat, de critici, dar și de iubitorii de artă, poate cel mai cunoscut și mai bine cotat artist român contemporan la nivel internațional, Adrian Ghenie revine într-o licitație din România cu o lucrare amplă și expresivă.