O nouă întâlnire a Clubului Cărţile Denisei
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-noua-intalnire-a-clubului-cartile-denisei/

Astăzi, începând cu ora 19.00, pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu puteţi lua parte la o nouă întâlnire a Clubului Cărţile Denisei.

Un articol de Andrada Văsii|19 iunie 2013

Astăzi, începând cu ora 19.00 pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu, puteți lua parte la o nouă întâlnire a Clubului Cărţile Denisei. 

De data aceasta subiectul discuției va fi unul dintre cele mai frumoase romane ale lui Amos Oz, „Soţul meu, Michael“, iar librăria vă va răsfăţa cu limonadă şi minunate prăjiturele oferite de Rue du pain.

O întâlnire despre „Madame Bovary în Israelul contemporan… scrisă cu o empatie, o sensibilitate şi o artă literară remarcabile.

New York Times


De ce Cărţile Denisei? Pentru că sunt cărţile căutate, citite, atent alese şi cu dragoste publicate de Denisa Comănescu.

De ce un club de carte? Pentru că fiecare dintre noi am simtit la un moment dat nevoia să vorbim despre cartea care ne-a ţinut treji una sau mai multe nopţi. În fiecare lună, întotdeauna într-o seară de joi, Libraria Humanitas Kretzulescu va găzdui o întâlnire cu una dintre cărţile Denisei, căreia sunteți invitați să îi fiți critici preţ de o oră – sau poate mai multe – împreună cu prietenii sau prietenele.

Foto credit: Clubul Cărțile Denisei (Facebook)

29
/11
/20

Iată un bun motiv pentru cei care vor să se întoarcă la plăcerile lecturii. Cărțile au fost și vor rămâne cel mai bun însoțitor, cu atât mai mult când în care stăm departe de ceilalți, iar călătoriile sunt dificile.

18
/11
/20

Miercuri, 18 noiembrie, ora 19.30 vă invităm să vizionați lansarea romanului Trenul de Erlingen sau Metamorfoza lui Dumnezeu de Boualem Sansal, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“, traducere din franceză semnată de Mădălina Ghiu. O distopie virulentă, luxuriantă, lumea ei semănând din ce în ce mai mult cu a noastră, noul roman al lui Boualem Sansal avertizează asupra proliferării extremismului religios în zonele fragile ale societății actuale.

13
/11
/20

Nadia Terranova este un nume nou din librăriile din România. Publicată pentru prima dată în limba română, scriitoarea se alătură autoarelor din Italia publicate la noi, dintre care cea mai citită rămâne Elena Ferrante, fenomenul ultimilor ani.

13
/11
/20

Luni, 16 noiembrie, începând cu ora 18.00, va avea loc live, pe pagina de Facebook a Institutului Francez, o masă rotundă, cu ocazia lansării celor două numere ale revistei Secolul 21, consacrate lui George Banu.

11
/11
/20

Autobiografia actriței Maia Morgenstern, „Nu sunt eu”, a apărut la Editura Litera și le oferă cititorilor o incursiune fascinantă în viața uneia dintre cele mai iubite artiste din România.

10
/11
/20

„O scurtă eternitate”, cel mai recent volum semnat de Pascal Bruckner, este o filosofie a longevității bazată nu pe resemnare, ci pe curaj. O reinventare spectaculoasă a modului nostru de viață.