Sărbători de poveste în parcul Alexandru Ioan Cuza
https://www.ziarulmetropolis.ro/sarbatori-de-poveste-in-parcul-alexandru-ioan-cuza/

Primăria Sectorului 3 organizează în perioada 6-23 decembrie, în parcul Alexandru Ioan Cuza, o serie de şapte evenimente muzicale dedicate Crăciunului. Seria evenimentelor va fi deschisă duminică, de Sfântul Nicolae, va continua în weekend-ul următor, precum şi în fiecare seară între 20 şi 23 decembrie.

Un articol de Petre Ivan|4 decembrie 2015

Bucureştenii sunt aşteptaţi începând cu ora 17.30 la cele şapte seri de sărbătoare, găzduite de foişorul din capătul aleii principale a parcului Alexandru Ioan Cuza (zonă de acces la intersecţia străzilor Baba Novac şi Câmpia Libertăţii).

Evenimentele vor purta publicul printr-o gamă muzicală diversă, dar unită de emoția Crăciunului. Printre artiștii care vor crea atmosfera de sărbătoare îi amintim pe Narcisa Suciu, Mircea Vintilă, Annes, Ducu Bertzi, Alexandra Ușurelu, Cornelia și Lupu Rednic, Bere Gratis şi Adrian Naidin.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 va organiza sâmbătă, 19 decembrie, Concertul tradițional de Crăciun. Acesta va avea loc de la ora 17.30 în parcul Titan, la scena de lângă lac (zonă de acces la intersecția străzilor Câmpia Libertății și Liviu Rebreanu).

Accesul publicului la aceste evenimente este gratuit. Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni să se bucure de colinde, de trăiri autentice și să se încarce de bucuria Crăciunului.

Programul concertelor:

6 decembrie: MiniArtShow, Silvia Dumitrescu & Andantino, Ducu Bertzi

12 decembrie: Marius Bațu, Alexandra Ușurelu & Muse Quartet

13 decembrie: Ansamblul Burnașul, Cornelia și Lupu Rednic

20 decembrie: Corul Sfântul Andrei Criteanul, Annes

21 decembrie: Cor Music Sound, Mircea Vintilă & Trupa Brambura

22 decembrie: Mellina, Bere Gratis

23 decembrie: Cor Music Sound, Adrian Naidin Trio, Claudia Hanghiuc & Friends

19 decembrie:  – Cor Music Sound, Narcisa Suciu, Acapella – dirijor George Miron, Monica Anghel și Andrei , Tudor Band, Orchestra Mundi Colour, dirijor Alexandru Ilie, Ana Cebotari

Foto: Sărbători de poveste în parcul Alexandru Ioan Cuza – facebook

29
/03
/24

Romanian Design Week, un festival multidisciplinar dedicat industriilor creative ce promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația, lansează în colaborare cu UniCredit Bank un concurs destinat tinerilor ilustratori și designeri grafici din România, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Scopul competiției este crearea colecției oficiale de obiecte de merchandising pentru festival, având ca temă "Unlock the City".

29
/03
/24

Una din trei femei se confruntă cu pierderea sarcinii de-a lungul vieții. Una din șase femei se confruntă cu infertilitatea. Una din două femei trece prin depresie și/sau anxietate, în urma pierderii unei sarcini, sau în contextul problemelor de infertilitate. În pofida frecvenței lor, aceste experiențe sunt totuși unele dintre cele mai stigmatizante și izolante din societate.

28
/03
/24

O nouă lună într-un șir aparent nesfârșit plasat sub semnul „vremurilor interesante” este o nouă invitație la oglindire prin artă. De la criza de mediu la traume transmise de-a lungul generațiilor, de la apăsarea cu care ne zdrobesc rolurile de gen în societate, la dificultățile în comunicare, spectacolele Vanner Collective vorbesc despre probleme cu care ne confruntăm zi de zi, conștienți sau nu, abordate cu empatie și cu inteligență, cu un amestec dezarmant de onestitate și teatralitate.

26
/03
/24

Cum se poate găsi un echilibru între stăpânirea strategiilor de comunicare, acumularea cunoștințelor de SEO și duelul cu algoritmii opaci ai tuturor platformelor de social media, de la Instagram la Facebook, de la Tik-Tok la Reddit, toate acestea fiind necesare pentru a ajunge la public, și activitatea propriu-zisă de a crea un concept sau un produs?

22
/03
/24

În contextul celebrării a 20 de ani de existență, Centrul Național al Dansului București (CNDB) extinde Ziua Internațională a Dansului pe durata întregii luni aprilie. Astfel, spectatorii vor avea ocazia să vizioneze spectacole de dans internaționale prezentate în premieră în România, producții coregrafice naționale, dar și să participe la discuții cu artiștii.

22
/03
/24

Pe 23 martie 2021, la 93 de ani, după aproape un secol petrecut printre lumini, umbre și culori, a părăsit această lume, lăsând în urmă o istorie a costumului, zeci de volume, nenumărate expoziții, o mulțime de obiecte adunate într-o colecție de o valoare greu de estimat, care, poate, își va găsi în timp un spațiu pentru ca muzeul visat de ea să existe.