„Seri fantastice” la MNAR: două spectacole ale Teatrului Evreiesc de Stat se joacă în Curtea de Onoare a muzeului
https://www.ziarulmetropolis.ro/seri-fantastice-la-mnar-doua-spectacole-ale-teatrului-evreiesc-de-stat-se-joaca-in-curtea-de-onoare-a-muzeului/

După succesul primelor patru reprezentaţii din cadrul proiectului „Seri fantastice”, desfăşurat în parteneriat cu Teatrul „Nottara” şi cu Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, în Curtea de Onoare a MNAR vom putea vedea două spectacole ale Teatrului Evreiesc de Stat.

Un articol de Liliana Matei|6 august 2020

Pentru fiecare bilet cumpărat la spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat găzduite în Curtea de Onoare a MNAR, beneficiați și de o vizită la Galeria de Artă Europeană, pe care o puteți efectua timp de o lună de la data reprezentației, în timpul programului pentru public al muzeului: de miercuri până duminică, între orele 11:00-17:00.

PROGRAM „SERI FANTASTICE” la MNAR, cu Teatrul Evreiesc de Stat:

Vineri, 7 august 2020, ora 19:00
O lecție de bune maniere
Teatrul Evreiesc de Stat în Curtea de Onoare MNAR
Preț bilet: 43,7 lei (vizita în Galeria de Artă Europeană inclusă)

Vineri, 21 august 2020, ora 19:00
Varșovia: ghid turistic
Teatrul Evreiesc de Stat în Curtea de Onoare MNAR
Preț bilet: 43,7 lei (vizita în Galeria de Artă Europeană inclusă)

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele vor fi poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori va fi obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se va face începând cu 30 de minute înaintea fiecărei reprezentații.

La fiecare spectacol s-au pus în vânzare câte 100 de bilete, disponibile pe MyStage.ro. Locurile pe scaune vor fi alocate în ordinea sosirii spectatorilor.

Varșovia: ghid turistic

03
/07
/22

Ceea ce am văzut la Art Safari, la ediția din acest an, cea cu numărul 9, nu poate fi uitat niciodată. Îți rămân întipărite în minte nu doar arta expusă, extraordinar reprezentată prin lucrările lui Theodor Aman, ale inegalabililor Pablo Picasso și Salvador Dali, Marcel Iancu, dar și parfumul de ulei și acuarelă, întinse cu măiestrie pe pânza veche, ce păstrează patina timpului.

17
/06
/22

VIAȚA SECRETĂ A TABLOURILOR Ziarul Metropolis vă invită la mici incursiuni în existenţa nevăzută, uitată sau ignorată a imaginilor care ne fascinează. Unele au schimbat istoria artei, altele au rămas ascunse printre poveşti.

14
/06
/22

Începând cu acest an, MiniCloud, ediția pentru copii și adolescenți a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, aflat la cea de a XV a ediție, capătă amploare și își deschide porțile zilnic pentru zeci de copii, în perioada 13 – 19 iunie 2022, în București, pe Calea Griviței.

09
/06
/22

Muzeul Abandonului a pornit în toamna anului trecut un amplu proiect de reunire, într-o arhivă digitală, a unor arhive personale și instituționale, deocamdată disparate, toate legate de instituționalizarea și dezinstituționalizarea copiilor din România comunistă și post-comunistă.

09
/06
/22

Artistele Andreea Novac, Irina Marinescu și Alina Ușurelu, împreună cu psiholoaga Mihaela Vechiu, socioloaga Fidelie Kalambayi și medicul Roxana Negureanu prezintă (burn)OUT - Prelegeri și incursiuni performative, la AREAL spațiu pentru dezvoltare coregrafică.

08
/06
/22

În mai puțin de o săptămână începe cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, acolo unde teatrul, dansul și efervescența evenimentelor conexe își dau întâlnire cu spectactorii dornici să se bucure de o nouă atmosferă și un nou concept „sub nori”.

31
/05
/22

Inițiat în 2012, de către Fundația M&V Schmidt și Fundația Tabaluga/ Peter Maffay Stiftung, festivalul Săptămâna Haferland are misiunea de a promova cultura și tradițiile sașilor din Transilvania și de a dezvolta sectorul turistic din zona respectivă. Regiunea săsească din Transilvania, cuprinsă între Brașov și Sighișoara, a fost denumită Țara Ovăzului sau Haferland cu sute de ani în urmă, datorită localnicilor care obișnuiau să cultive cu precădere ovăzul, din cauza climatului mai aspru.