Simion Buia vă invită la Portret de copil / 1 iunie 2014 – Cărtureşti Verona
https://www.ziarulmetropolis.ro/simion-buia-va-invita-la-portret-de-copil-1-iunie-2014-carturesti-verona/

Simion Buia de la Academia de fotografie vă invită, cu mic cu mare, la un portret fotografic de ziua copilului! E gratis! Îmbrăcaţi-vă drăguţ, puneţi-vă zâmbetul pe buze şi veniţi la un photo-shooting scurt şi memorabil. E bine să aveţi o fotografie realizată de un profesionist!

Un articol de Petre Ivan|29 mai 2014

Şi părinţii vor fi răsfăţaţi. Ei vor savura, dacă nu conduc, un pahar de Prosecco Dal Din, oferit de Imex Wines.

Cum se desfăşoară sesiunea foto?

Uite-aşa: veniţi cu bunătatea de copil la ora stabilită, schimbaţi câteva cuvinte cu fotograful Simion Buia, faceţi cunoştinţă cu luminile de studio, lăsaţi timiditatea deoparte, zâmbiţi larg şi „CLICK“ – portretul e gata! Nu dureaza nici 5 minute! Iar peste 3 zile primiţi cea mai reuşită imagine, via email, tocmai bună de pus pe Facebook sau de trimis la prieteni.

Pe contul de Facebook al Academiei de fotografie va fi o galerie cu toţi copiii fotografiaţi.

Ma-9-august-2003-1341

Pentru a participa la mini-shooting trebuie neapărat să vă înscrieţi, informaţiile să fie exacte, ora la care vă programaţi să fie respectată. Cu o zi înainte, pe 31 mai, veţi fi sunaţi pentru confirmarea prezenţei, deci lăsaţi un număr de telefon valabil. Puteţi face înscrierea prin formularul de aici.

INFO

Când: 1 iunie 2014

Unde: Cărtureşti, Bucuresti, Str. Pictor Arthur Verona 13-15, la locul de joacă pentru copii, la mansardă

Orele: 11.00-17.00, conform programării din formular

13
/07
/21

Până pe 5 septembrie 2021, Muzeul Național de Artă al României prezintă în expoziția „50 de ani. Școala de Modă din București” o sinteză a activității profesorilor și studenților de la Departamentul Modă din cadrul Universității Naționale de Arte București (UNArte).

28
/06
/21

Printr-o examinare atentă a unor forme de horror folcloric și prin optica ecologistă în care umanul și natura, umanul și non-umanul se suprapun și dialoghează, expoziția explorează intersecția dintre ezoterism și știință, folclor și tehnologie, feminism și ecologie, precum și istorie culturală și ficțiune speculativă.

25
/06
/21

VIAȚA SECRETĂ A TABLOURILOR Ziarul Metropolis vă invită la mici incursiuni în existenţa nevăzută, uitată sau ignorată a imaginilor care ne fascinează. Unele au schimbat istoria artei, altele au rămas ascunse printre poveşti.

18
/06
/21

Porumbel gulerat, fazan, coțofană, pitulice sfârâitoare, ciocănitoare, bufniță, stăncuță, pițigoi. Sunt câteva dintre cele 36 de specii monitorizate de Societatea Ornitologică Română în crângul verde din fața Muzeului Național de Artă Contemporană (MNAC).

15
/06
/21

Printre artiştii care au schimbat modul în care ne raportăm la artă se numără și Max Hermann Maxy (Brăila, 1895- Bucureşti, 1971). El este doar unul dintre artiștii români care au reușit să uimească o lume cu lucrările lor. Un articol de Mihaela Ion.

10
/06
/21

Anul 2021 este un an al aniversărilor multiple. 145 de la nașterea marelui sculptor al secolului XX, Constantin Brâncuși, 65 de ani de la aderarea României la UNESCO, precum și 65 de ani de la înființarea Comisiei Naționale a României pentru UNESCO (CNR UNESCO) sunt câteva evenimente care vor fi marcate prin manifestări speciale.

10
/06
/21

Joi, 10 iunie, de la 18:00, Acuarela (str. Polonă nr. 40, București) vă așteaptă la o documentare fotografică despre emoții și sentimente ținute sub mască. Ce spun ochii și cum suntem percepuți de ceilalți în timpul pandemiei?

09
/06
/21

Pe 9 iunie 2021, la ora 19.00, sunteți așteptați la o dezbatere care își propune să răspundă la mai multe întrebări: Ce profesii creative regăsiți în clustere și startup-uri? Care ar fi structura de organizare, specializările necesare și modalitatea de finanțare?

07
/06
/21

Luna iunie aduce un semnal de alarmă și un moment de introspecție trecătorilor care au drum pe B-dul Carol nr. 53 și își dau câteva minute să privească lucrările expuse în spațiul-acvariu al micuței galerii neconvenționale Celula de artă. Între 7 – 21 iunie gruparea Vertebra aduce instalația manifest numită „No Signal“ iar artista Bianca Ferăstrău lucrarea 5 TATTVAS, ce poate fi văzută între 21 iunie – 3 iulie.

07
/06
/21

Cea de a 17-a ediție a Nopții Muzeelor va avea loc sâmbătă, 12 iunie, la nivel național, și propune publicului expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, spectacole, ateliere, concerte sau tururi interactive, dar și unele activări în mediul online.