Spectacolele din luna mai, la Teatrul de Comedie
https://www.ziarulmetropolis.ro/spectacolele-din-luna-mai-la-teatrul-de-comedie/

Teatrul de Comedie îşi reia programul reprezentaţiilor începând cu weekend-ul 14-16 mai şi îşi invită spectatorii în sala de spectacole, unde le promite o atmosferă unică, care îi va face să se simtă ca acasă.

Un articol de Petre Ivan|6 mai 2021

Vineri 14 mai și sâmbătă 15 mai, ora 19.00, spectatorii vor fi întâmpinați de cea mai recentă producție, ARTA LA DOMICILIU scenariu dramatic de Dragoș Huluba, după texte de Teodor Mazilu, Dumitru Solomon, Ion Băieșu și I.L. Caragiale, regia Dragoș Huluba. Reprezentația se va juca în regim de avanpremieră, pentru prima dată în prezența publicului. Duminică 16 maiora 19.00, am programat o întâlnire DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian. Ambele spectacole sunt programate la Sala Radu Beligan.

În programul viitor de reprezentații, spectatorii vor regăsi și alte titluri noi și multe surprize, pe care le-am pregătit cu atenție, special pentru momentul revederii: FORMA LUCRURILOR de Neil LaBute, regia Silviu Debu și NEPOTUL MEU, VENIAMIN de Ludmila Ulitkaia, regia Vlad Massaci.

11
/12
/13

În decembrie, reflectoarele se mută pe Teatrul In Culise, pentru că sărbătoreşte doi ani de spectacol! Între 15 şi 17 Decembrie vă aşteaptă în Piaţa Naţiunile Unite nr. 3-5 să vă bucuraţi de o avanpremieră şi de cele mai bune producţii În Culise.

10
/12
/13

Poemele scrise de Toma Caragiu au fost publicate postum, în 1979, sub îngrijirea lui Ion Cocora. În acelaşi an apărea în revista „Teatrul” o prezentare a volumului care prilejuieşte „o emoţionantă reîntîlnire cu mereu regretatul Toma Caragiu”.

10
/12
/13

FOTOREPORTAJ Alina Cojocaru, „balerina deceniului”, prim-solistă a English National Ballet, a dansat în rol de silfidă - o creatură mitologică a aerului - pe scena Operei Naționale București.

09
/12
/13

MEMORIA CULTURALĂ În februarie 1967, regizorul Sică Alexandrescu publica în revista „Teatrul” portretul lui Ion Iancovescu, actorul care „parcă se juca, nu juca”. Iancovescu a fost mentorul multor actori de succes (printre care şi Grigore Vasiliu Birlic) şi fondator al câtorva teatre bucureştene. Reproducem integral articolul apărut în revista „Teatrul”: Au trecut peste 50 de ani din […]