Teatru in ghetute – o campanie a Teatrului Ion Creangă
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatru-in-ghetute-o-campanie-a-teatrului-ion-creanga/

Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Teatrul Ion Creangă lansează campania „Teatru în ghetuţe” – o invitaţie adresată tuturor copiilor, părinţilor şi bunicilor care vor să se alăture echipei de ucenici şi spiriduşi a Moşului şi să îl ajute pe acesta să împartă cadouri şi bucurii.

Un articol de Petre Ivan|1 decembrie 2014

Teatru in ghetute / Astfel, în perioada 4-6 decembrie a.c., sunteți așteptați pe Esplanada Teatrului Ion Creangă, în Piața Amzei, nr. 13, cu pantofiori, ghetuțe sau cizmulițe care au rămas mici, pentru a le oferi unor copii care au mare nevoie de ele.

Donațiile vor fi strânse pe întreaga durată a campaniei, între orele 10:00 – 20:00, și însemnate pe lista Moșului, pentru a fi dăruite în preajma Crăciunului unor copii și tineri din comunități defavorizate.

Toți spiridușii care vor dărui ghetuțe vor fi răsplătiți pentru ajutorul lor cu o medalie din partea Teatrului Ion Creangă, precum și cu multe cadouri, pregătite cu grijă de Moș Nicolae.

Campania „Teatru în ghetuțe” se desfășoară în perioada 4-6 decembrie, cu sprijinul Egmont România, GM Grup Distribution și Zozole, și marchează începutul unui program special de sărbători la Teatrul Ion Creangă.

Luna decembrie stă, așadar, sub semnul cadourilor și surprizelor, care vor include o nouă producție adresată micuților cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani, mai multe reprezentații programate în weekend, dar și un eveniment cu totul special – întâlnirea cu un … adevărat personaj de poveste – Moș Crăciun.

Foto: Teatru în ghetuţe – teatrulioncreanga.ro

08
/11
/23

Ritmuri de jazz românesc au surprins asistenţa la Marea Sală UNESCO, cu ocazia alegerii ambasadoarei României, excelența sa doamna Simona Miculescu, în funcția de președinte al UNESCO.

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.

03
/11
/23

Fundația Culturală „Camil Petrescu” (FCCP) continuă să construiască contexte pentru un dialog profesional bogat în mediul teatral autohtom, lansând, astăzi, 3 noiembrie 2023, un nou proiect – un podcast realizat de Zomir Dimovici.