Teatrul Luni & Arena prezintă avanpremiera spectacolului ,,7 zile din viața lui Simon Labrosse”
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-luni-arena-prezinta-avanpremiera-spectacolului-7-zile-din-viata-lui-simon-labrosse/

Astăzi, începând cu ora 20.30, teatrul Luni & Arena prezintă la Green Hours 1 avanpremiera spectacolului ,,7 zile din viaţa lui Simon Labrosse(dacă viaţa lui interesează pe cineva)’’.

Un articol de Andrada Văsii|22 aprilie 2013

Astăzi, începând cu ora 20.30, teatrul Luni & Arena prezintă la Green Hours 1 avanpremiera spectacolului ,,7 zile din viața lui Simon Labrosse(dacă viața lui interesează pe cineva)’’.

Spectacolul are la bază un text de Carole Fréchette și a fost trades de către Aurel Ștefănescu. Regizată de către Elena Morar, producția îi va aduce în scenă pe Vlad Udrescu, Iolanda Covaci și Șerban Gomoi.

Lumea ta se poate clădi sau se poate distruge în 7 zile. Sau – mai mult –  pe durata unui spectacol.

O poveste surprinzătoare

Ce au în comun un bărbat părăsit de nevastă, doi hipsteri, o femeie singură într-o cafenea, o vânzătoare de electrocasnice, un proprietar țâfnos, un cuplu upper class, o tipă obsedată de cursuri de dezvoltare personală și un poet negativist? Pe Simon. Care încearcă să le vândă ceea ce nici nu le trece prin cap să cumpere.

Simon este salesman-ul perfect. Simon este, în același timp, salesman-ul cel mai ghinionist. Simon este omul cu idei, idealistul la modul cel mai propriu, cel care scoate idei pe bandă rulantă, idei pe care nimeni nu le cumpără, deși cu toții, în străfundul ființei noastre, avem nevoie de ele. Trecem pe lângă Simon în fiecare zi. Uneori îl recunoaștem când ne uităm în oglindă.

Info:

Detalii & rezervări:

0788 452 485 (L-V: 11-18)

[email protected]

Foto credit: Teatrul Luni

17
/11
/17

Cele mai noi filme poloneze, premiate în ultima vreme în Polonia și în lume, vor putea fi văzute în cadrul festivalului CinePOLSKA, de vineri până duminică și la sfârșitul săptămânii viitoare, la Cinematograful ''Elvira Popescu'' din Capitală.

17
/11
/17

SCRISORI CĂTRE CEI DIN CĂRȚI Pe urmele jurnalistei și spioanei americane Marguerite Harrison, pe când bolșevismul începea.

17
/11
/17

“Nu există lucru simplu. Simplu înseamnă dificil.” - Martin Scorsese. Cineast, cinefil, om de cinema, considerat alături de Steven Spielberg, liderul generației de regizori americani lansați la începutul anilor '70, Martin Scorsese împlinește, astăzi, 75 de ani!

16
/11
/17

Cartea „Spionul care a ieșit din joc” (traducere din limba engleză de Michaela Tache) a fost publicată în acest an la Editura Rao (tot în 2017, romanul, publicat inițial în 1963, a fost ecranizat de BBC).

16
/11
/17

Grupul Librarium anunță deschiderea unei noi librării în București în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național I.L. Caragiale. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 16 noiembrie, începând cu ora 18:00. Vor fi prezenti la eveniment Ion Caramitru, directorul Teatrului Național, scriitorii Marius Chivu și Alex Tocilescu și Laura Câlțea, blogger cultural.

15
/11
/17

Intră din 17 noiembrie în cinematografe „Tărâmul binecuvântat” / „God's Own Country”, un film cu 11 nominalizări la British Independent Film Awards, cele mai importante premii din industria independentă de film din Marea Britanie. Regizat de Francis Lee, filmul este considerat de publicul și de presa internațională unul dintre succesele cinematografice ale lui 2017.

15
/11
/17

„Maestrul și Margareta” este una dintre cărțile mele de căpătâi, așadar am așteptat cu nerăbdare (și emoție) să văd spectacolul Bulgakov 17, oferit de Teatrul Național Târgu-Mureș – Compania „Liviu Rebreanu”.

15
/11
/17

Spectacolul de dans contemporan DORIANse întoarce la Teatrul Odeon, pentru încă o reprezentație, pe 19 noiembrie, de la ora19:30, la Sala Studio. După această reprezentație, DORIAN continuă turneul național pe scena Teatrului Național din Tîrgu-Mureș, unde spectacolul este programat pe 27 noiembrie.

15
/11
/17

„Tinerețe fără bătrânețe: artiști și producători culturali români contemporani între 30 și 100 de ani” este un proiect editorial online care prezintă creativi români, prin intermediul unor „portrete” video, foto sau audio. Proiectul se înscrie în seria „modernism art documentaries” lansată de platforma Modernism.ro în 2012, care cuprinde până în prezent 190 de episoade video-documentare.

15
/11
/17

Într-o comedie romantică și total anapoda, cinci personaje din Bucureștiul interbelic își caută perechea ideală. Cu un umor delicat, actorii Oana Pellea, Florina Gleznea, Cristina Casian, Richard Bovnoczki și Istvan Teglas revin în luna noiembrie, la ARCUB, într-o nouă reprezentație excepțională a spectacolului de teatru „Idolul și Ion Anapoda”, scrisă de George Mihail Zamfirescu și adaptată de regizoarea Mariana Cămărășan.