Teatrul Național din Timișoara vă invită la teatru… de acasă!
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-national-din-timisoara-va-invita-la-teatru-de-acasa/

Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul său în sălile de spectacol. Până atunci, însă, ne invită să-i urmărim spectacolele online, din propriile locuinţe.

Un articol de Liliana Matei|30 martie 2020

În așteptarea serilor magice în care actorii și publicul Naționalului timișorean se vor întâlni din nou față în față, pe scenele și în sălile de spectacol ale teatrului, instituția de cultură din vestul țării ne dă întâlnire chiar la noi acasă! Vă invităm, așadar, să transformați fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri și duminică, de la ora 20.00, pentru a urmări spectacolele programate online.

Toate spectacolele sunt disponibile pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara din 25 martie, ora 20.00, până pe 1 mai 2020; spectacolele pot fi accesate de pe site-ul  www.tntimisoara.com, cât și de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter ale Teatrului Național din Timisoara.

Foto: Adrian Pîclișan / TNTm

31
/10
/23

Montări jucate des cu casa închisă, cunoscuți dramaturgi români contemporani și internaționali, proiecte câștigătoare ale programului StarT. Alchimia suferinței, larghețea sufletului uman, frumusețile și grozăviile lumii noastre, povești cu ecouri largi pentru tineri și adulți – din 3 noiembrie.

30
/10
/23

Tech Rider's Dilemma, un proiect de cercetare care investighează necesitatea unor noi abordări în producția, expunerea, arhivarea și conservarea lucrărilor new media (și nu numai), prezintă din 1 noiembrie în cadrul Rezidența9 (Str. Ion Luca Caragiale 32), de la ora 19:00, o expoziție new media care ilustrează și aduce în discuție fragilitatea lucrărilor bazate pe tehnologie și nevoia unor metodologii de planificare, arhivare și conservare în acest domeniu.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu