TNRS prezintă primul spectacol în Sala Studio, de la redeschiderea sălii
https://www.ziarulmetropolis.ro/tnrs-prezinta-primul-spectacol-in-sala-studio-de-la-redeschiderea-salii/

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă joi, 26 iulie 2018, de la ora 19:30, prima reprezentaţie a spectacolului „Vulpoiul” în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, locaţie de spectacole recent redeschisă anul acesta, cu ocazia FITS 2018, după o perioadă de aproape trei ani în care întreg spaţiul a fost închis pentru renovare şi reautorizare.

Un articol de Petre Ivan|20 iulie 2018

„Vulpoiul” este primul spectacol al TNRS în Sala Studio, după redeschiderea Centrului Cultural „Ion Besoiu”. Spectacolul se joacă săptămâna viitoare, cu o distribuție nouă.

Spectacolul cu piesa „Vulpoiul” de H. D. Lawrence, în regia lui Florin Zamfirescu, a avut premiera la TNRS în urmă cu treisprezece ani, în data de 9 aprilie 2005.

Reprezentația de joi, 26 iulie 2018, îi va avea în distrbuție pe Veronica Arizancu, Cendana Trifan și Florin Coșuleț și este totodată primul spectacol pe care TNRS îl prezintă publicului în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu”, după redeschiderea, în iunie 2018, a acestei locații de spectacole.

 „Vulpoiul” – info

Autorul piesei: H. D. Lawrence

Regia: Florin Zamfirescu

Dramatizare de Allan Miller

Traducerea și adaptarea: CătălinaMustaţă

Scenografia: AlinGavrilă

Asistentregie: Diana Fufezan

În distribuție: Veronica Arizancu, Cendana Trifan, Florin Coşuleţ

Durata aproximativă: 1h 20 min

Biletele pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu pot fi cumpărate de la Agenția Teatrală (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17, Sibiu) sau de pe siteul partenerului entertix.ro.

Foto: TNRS, Vulpoiul – TNRS, Dragos Dumitru

 

02
/10
/23

Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A din Londra, în perioada 29 septembrie - 14 ianuarie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani, în cadrul Art Safari Stars Edition.

29
/09
/23

Acum un secol, preoţi scandalizaţi de un film - "Păcat" (1924) de Jean Mihail - cereau interzicerea acestuia. O sută de ani mai târziu, un nou apel al unor clerici ortodocşi pentru oprirea de la difuzare a unui film, documentarul "Arsenie. Viaţa de apoi" (2023) de Alexandru Solomon. Amuzantă şi revelatoare paralelă.

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.