„Un tramvai numit dorință”, in PREMIERĂ la UnTeatru! Programul UnTeatru pentru perioada 17 – 24 noiembrie
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-tramvai-numit-dorinta-in-premiera-la-unteatru-programul-unteatru-pentru-perioada-17-24-noiembrie/

„UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ”, în PREMIERĂ la UNTEATRU ! UNTEATRU, revine cu o nouă PREMIERĂ! Sâmbătă 17 şi Duminică 18 noiembrie, de la orele 21.00, UNTEATRU vă aşteaptă la PREMIERA spectacolului UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ de Tennessee Williams. Un spectacolul care urmăreşte, sub lupă, evoluţia celor patru personaje cu titlul unui destin comun: RATAREA. Textul […]

Un articol de |13 noiembrie 2012

„UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ”, în PREMIERĂ la UNTEATRU !

UNTEATRU, revine cu o nouă PREMIERĂ!

Sâmbătă 17 și Duminică 18 noiembrie, de la orele 21.00, UNTEATRU vă așteaptă la PREMIERA spectacolului UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ de Tennessee Williams.

Un spectacolul care urmăreşte, sub lupă, evoluţia celor patru personaje cu titlul unui destin comun: RATAREA.
Textul lui Williams stă la baza unei creaţii spectaculare care îşi doreşte răspândirea unei poveşti de care nu te mai poţi despărţi.

UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ de Tennessee Williams
cu: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter,
Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki

Scenografia: Vladimir Turturica
Regia: Andrei și Andreea Grosu

Durata spectacol 1h 45 min

PROGRAMUL UNTEATRU pentru perioada 17 – 24 NOIEMBRIE

Sambata 17 noiembrie, orele 21.00

UN TRAMVAI NUMIT DORINTA de Tennessee Williams
– PREMIERA

cu: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter,
Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki

Scenografia: Vladimir Turturica

Regia: Andrei si Andreea Grosu
Durata spectacol 1h 45 min


Duminica 18 noiembrie, orele 21.00

UN TRAMVAI NUMIT DORINTA de Tennessee Williams
– PREMIERA

cu: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter,
Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki

Scenografia: Vladimir Turturica

Regia: Andrei si Andreea Grosu
Durata spectacol 1h 45 min


Luni 19 noiembrie, orele 19.00

CE ZILE FRUMOASE! de Samuel Beckett

cu: Sabrina Iaşchevici, Ionuţ Vişan
Scenografie: Valentin Vârlan
Regie: Sânziana Stoican
Durata spectacolului: 1 h 20 min

“Ce zile frumoase!” este un eseu teatral despre trecerea timpului şi efectul pe care aceasta îl are asupra condiţiei umane. O femeie, Winnie, se scufundă încet într-o movilă de pământ sub un soare nimicitor. Alături, liber să se mişte se află Willie, soţul ei. Se aude o sonerie. Winnie se trezeşte. Începe o nouă zi. O zi ca oricare alta căreia trebuie să-i supravieţuiasă. Va reuşi?


Joi 22 noiembrie, orele 19.00

CELE 3 ROXANICI – „Cum sa facem sa n-o dam in bara cand e clar c-o s-o dam in bara”

Cu: Cristina Moldoveanu, Roxana Ivanciu, Mihaela Popa
soundtrack: Iustin Ciuche
coregrafie: Andreea Duta
scenografie: Cristina Milea
text si regie: Theo Herghelegiu

CELE TREI ROXĂNICI spune povestea a trei singurătăţi ajunse într-un moment crucial. Este un spectacol despre cruzime şi poezie; despre sublim şi abject, aşa cum ne lovim de ele la tot pasul, fie ca hotărâm să le dăm atenţie, sau nu. Fie că decidem să schimbăm ceva, sau nu. Un spectacol despre frică, vinovăţie, asumare şi, mai ales, despre ALEGERI – despre opţiunile pe care le facem în viaţă, începand cu derizorii şi banale alegeri cotidiene şi sfârşind cu acele demersuri de selecţie care implică palierul moral, social, cultural ş.a.m.d. al fiecăruia dintre noi.

Spectacolele se joacă în cadrul programului „Un teatru pentru o lume” – proiect finanţat de AFCN.

Numarul de locuri este limitat.
Rezervări bilete se pot face pe adresa [email protected]

Pentru alte detalii: http://www.facebook.com/unteatru.teatrul

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să mă contactaţi
Monica Vlăduţu
Tel: 0737 262. 112
UNTEATRU (str. Ilfov nr.1,in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei)

 

14
/05
/15

 Cinema-Edu a pus trei filme în valiză și în curând pornește prin țară. În lunile mai și iunie, educația cinematografică devine materie de studiu pentru elevii din cinci orașe: Ploiești( 19-20 mai, Club Cinema Twins), Craiova(21-22 mai, Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman), Mediaș( 26-27 mai, Cinema Mediensis), Târgu Mureș(28-29 mai, Cinema Arta) și Roman(3-4 iunie, Colegiul Național Roman-Vodă).

14
/05
/15

Cea de-a 68-a ediție a Festivalului de la Cannes a început ieri, pe Coasta de Azur, cu filmul La Tête haute, în regia lui Emmanuelle Bercot. Timp de 12 zile, o selecție a celor mai bune producții noi, majoritatea în premieră mondială, rulează pe ecranele festivalului. Peste 30 dintre ele vor fi aduse pentru prima dată publicului din România, între 23 și 29 octombrie, la cea de-a șasea ediție Les Films de Cannes à Bucarest.

13
/05
/15

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes începe astăzi, cele mai mari staruri din lume fiind aşteptate pe Croazetă, până pe 24 mai. Ediţia din acest an are şi o regulă strictă: pozele selfie sunt interzise pe covorul roşu.

13
/05
/15

Pe 23 mai 2015, la Bookfest, Editura Herg Benet va lansa volumul “Pălăria albastră şi alte povestiri”, semnat de Andrei Crăciun, poet, prozator şi, mai ales, colaborator al nostru, al ziarului Metropolis, unde semnează de un an şi jumătate cronici de teatru şi de cărţi şi de filme şi interviuri cu personalităţi din cultura noastră românească, aşa cum e ea.

13
/05
/15

Un spectacol de dans contemporan care a epuizat toate ipostazele umanității în fața unei divinități capricioase. Akram Khan Company a prezentat, în premieră pentru publicul din România, Kaash, vineri și sâmbătă seară, pe scena Teatrului Național București, în cadrul celei de a XVI-a ediții a Întâlnirilor JTI.

12
/05
/15

„Fazanul” a avut premiera pe 8 mai la Teatrul Nottara. Comedia bulevardieră, în regia tânărului Alexandru Mâzgăreanu, aduce pe scenă savoarea îndrăzneaţă a umorului burlesc. Timp de două ore, ispitele amoroase şi încurcăturile de situaţie se înlănţuie în ritmul alert al unui dans de samba.

12
/05
/15

Noul roman al lui Umberto Eco, Numărul zero, va fi lansat duminică, 24 mai, ora 15.00, la standul Editurii Polirom, din cadrul Salonului Internațional al Cărții Bookfest 2015. „Eco reconstruieşte, urmărind întîmplările prin care trec protagoniştii romanului, evenimentele cele mai putrede şi intrigile cele mai tulburătoare din istoria Italiei postbelice.” (Panorama)