VIDEO James Franco vrea să regizeze un film după „Zgomotul şi furia“, de William Faulkner
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-james-franco-vrea-sa-regizeze-un-film-dupa-zgomotul-si-furia-de-william-faulkner/

Actorul James Franco vrea să regizeze un film după romanul din 1929 al lui William Faulkner „Zgomotul şi furia” şi doreşte să îl includă în distribuţia acestei adaptări pe John Hamm, starul serialului „Mad Men”.

Un articol de Andrada Văsii|7 iulie 2013

Actorul James Franco vrea să regizeze un film după romanul din 1929 al lui William Faulkner „Zgomotul şi furia” şi doreşte să îl includă în distribuţia acestei adaptări pe John Hamm, starul serialului „Mad Men”. 

James Franco va fi regizor şi actor în această producţie şi este dispus să îşi muleze programul după cel al starului din „Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men”. Hamm ar trebui să joace rolul lui Compson în filmul a cărui acţiune are loc în anii ’20, prezentând o familie de aristocraţi, informează contactmusic.com. Scenariul este semnat de James Franco, alături de Matt Rager, producătorii sperând că filmările vor începe în toamnă.

Suntem în grafic, dar mai trebuie puse la punct câteva detalii, până ne vom simţi siguri pe proiect.

James Franco,
actor

James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci şi pentru dorinţa de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja în domenii diverse – a regizat câteva documentare şi scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat în proiecte teatrale şi de dans experimental, a organizat expoziţii de artă şi îşi continuă studiile superioare la câteva universităţi americane. Totodată, în 2012, Franco şi-a făcut debutul şi în industria muzicală cu albumul „MotorCity”, notează Mediafax.

James Franco a interpretat rolul principal în filmul regizat de Danny Boyle „127 Hours”, pentru care a fost nominalizat, în 2011, la premiile Oscar. Actorul american a putut fi văzut şi în „Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love”, „Milk – Preţul curajului”, „Crazy Night”, „Planeta Maimuţelor: Invazia”, dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia „Omul Păianjen/ Spiderman”.

Foto credit: Cinemagia

09
/11
/22

CRONICĂ DE FILM Cineastul suedez Ruben Östlund a râs dintotdeauna de ridicolul şi prostia oamenilor, pornind de la compatrioţii săi şi mai ales de la cei din clasele de sus. În “Triangle of Sadness” (2022), filmul care i-a adus în acest an un al doilea Palme d`Or la Cannes, satira e împinsă la extrem.

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.