VIDEO Vera Farmiga: În timpul filmărilor pentru „Trăind printre demoni“ am cedat nervos de mai multe ori
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-vera-farmiga-in-timpul-filmarilor-pentru-traind-printre-demoni-am-cedat-nervos-de-mai-multe-ori/

Actriţa americană Vera Farmiga, interpreta personajului Lorraine Warren din horrorul ,,Trăind printre demoni/ The Conjuring”, a povestit că, în timpul filmărilor, a cedat nervos şi ,,de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii”.

Un articol de Andrada Văsii|15 august 2013

Actriţa americană Vera Farmiga, interpreta personajului Lorraine Warren din horrorul „Trăind printre demoni/ The Conjuring”, a povestit că, în timpul filmărilor, a cedat nervos şi „de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii”.

Protagonista lungmetrajului horror a dezvăluit, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că actorilor le place să joace roluri de supereroi, admiţând că şi pe ea a captivat-o acest lucru.

Vera Farmiga a precizat că, deşi a cunoscut-o pe Lorraine, care acum are 80 de ani, i-a fost foarte greu să îşi imagineze cum era aceasta la vârsta de 30 de ani, iar majoritatea întrebărilor ei pentru ea au fost legate de temerile, nesiguranţa şi dezamăgirile trăite.

Lorraine Warren este o eroină reală. În loc de costum impenetrabil, eu am onoarea de a intra în pielea unei femei adevărate, care a rezolvat cazuri supranaturale şi care acum va fi zdruncinată de puterea unui demon. Pentru cei mai religioşi, ea este o prezenţă surprinzătoare. Are o credinţă de neclintit. Crede că răbdarea, rugăciunea şi compasiunea pot învinge orice demon.

Vera Farmiga,
actriță

Pe de altă parte, actriţa l-a descris pe Patrick Wilson, partenerul său de viaţa pe platorile de filmare, ca fiind o persoană glumeaţă, cu mult calm şi entuziasm. Întrebată cum a colaborat cu acesta, Vera Farmiga a spus că mai mult decât Patrick, îi place soţia lui, Dagmara Dominczyk, cea care era liantul lor.

De asemenea, actriţa americană de origine ucraineană a precizat că procesul de documentare pentru lungmetrajul filmat nu a fost „deloc plăcut”, notează Mediafax.

În prima fază, m-am inspirat din cartea «The Demonologist», care, deşi foarte populară, este şi foarte greu de găsit. E o carte ciudată despre ritualuri mistice. De acolo afli cum şi de ce se întâmplă aceste fenomene paranormale. Am fost profund înfricoşată citind-o. Nu am putut-o deschide deloc în interiorul căminului. O citeam doar când mă aflam în avion. Aşa am simţit că voi fi în siguranţă.

Vera Farmiga,
actriță

Actrița a declarat că o singură dată s-a putut relaxa pe platouri, teroarea fiind un sentiment dominant timp de săptămâni la rând. Aceasta a cedat nervos şi de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige ]n lupta cu realitatea, majoritatea nopţilor trezindu-se la ora 3.07 dimineaţa, aşa cum se întâmplă în film.

Foto credit: Cinemagia

01
/10
/21

BFFF 2021 a inclus o secţiune competiţională internaţională, la care s-au înscris peste 100 de scurtmetraje de modă, oferind patru premii. Câștigătorii au fost selectați de un juriu format din profesioniști din film, advertising și modă de pe scena locală și cea internaţională: Grigor Devejiev - Creative Director Jam Project, Marley Hansen - curator Nowness, Marcin Kempski - fotograf de modă londonez, Sandra Bold - Global Creative Director Publicis și Ina Borcea - fashion editor Harpers Bazaar.

30
/09
/21

Spectacolul continuă, acțiunea escaladează și toată sala vibrează pentru cel mai așteptat film din ultima perioadă, super producția 'Nu e vreme de murit' ajunge în avanpremieră pe marile ecrane din 30 septembrie la Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

29
/09
/21

CRONICĂ DE FILM Pentru un film de debut al unui regizor de teatru care nu a mai făcut până acum cinema, „Câmp de maci” (2020), de Eugen Jebeleanu, are o rigoare estetică neaşteptată, dar şi o lipsă de încrâncenare demnă de salutat.

28
/09
/21

CRONICĂ DE FILM „Crai nou” (2021), debutul Alinei Grigore, recent câştigător la Festivalul de la San Sebastian, aduce un aer proaspăt în cinematografia română.

28
/09
/21

THE FRENCH DISPATCH, LAND, QUO VADIS, AIDA?, scurtmetraje românești și internaționale, cele mai apreciate filme românești ale momentului si filmele premiate la Festival se văd în cadrul Retrospectivei ANONIMUL 2021 la ARCUB, Cinema Elvire Popesco și Terasa Institutului Francez între 28 septembrie și 3 octombrie.

27
/09
/21

În ultima săptămână din septembrie, „Cinema sub clar de lună“ aduce pe ecranul din Grădina Muzeului Național al Literaturii Române două dintre cele mai noi filme românești, Câmp de maci și documentarul Spioni de ocazie, alături de producții străine care au avut un parcurs spectaculos: Night of the Kings, aflat pe lista scurtă la premiile Oscar, și Apples, co-produs de Cate Blanchett și propus anul trecut de Grecia la Oscarul pentru Cel mai bun film internațional.

27
/09
/21

Frumoasa și bestia întâlnește viitorul tehnologiei în Belle, producția-fenomen semnată de regizorul japonez Mamoru Hosoda, care va deschide cea de-a 16-a ediție Animest. Prezentat în premieră internațională la Cannes, anime-ul Sci-Fi în care o adolescentă devine cea mai bună versiune a sa într-un univers paralel, creat în mediul virtual, se va vedea pentru prima dată pe marele ecran din România vineri, pe 8 octombrie, de la orele 18:30 și 21:30, la Cinema Elvire Popesco. Filmul va putea fi urmărit în curând în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Bad Unicorn.

27
/09
/21

OPINIE Subfinanţat de nişte autorităţi nepăsătoare, fără cinematografe care să îi fie dedicate şi cu un public larg pus mai degrabă pe miştouri, filmul românesc de autor face performanţă an de an la cel mai înalt nivel. Iar 2021 o dovedeşte din plin. Este unul din paradoxurile româneşti.

24
/09
/21

Festivalul KINOdiseea aduce pe marele ecran filme despre protejarea mediului, relațiile dintre copii și părinți, curaj și empatie, la Cinema Gloria și Cinema Eforie.