Westroot, adică Fusion – Country – Blue Grass – Pop – Western, În Pod la Historia
https://www.ziarulmetropolis.ro/westroot-adica-fusion-country-blue-grass-pop-western-in-pod-la-historia/

Vino sâmbătă, 1 Martie, să te distrezi cu Westroot În Pod la Historia! Mărţişorul muzical începe seara de la ora 21. Westroot interpretează compoziţii proprii într-un stil modern cu elemente din: country, western, rock, blue-grass, pop, soft-rock, blues, funk, jazz-rock, progressive.

Un articol de Petre Ivan|27 februarie 2014

Vino sâmbătă, 1 Martie, să te distrezi cu Westroot În Pod la Historia! Mărțișorul muzical începe seara de la ora 21. Westroot interpretează compoziții proprii într-un stil modern cu elemente din: country, western, rock, blue-grass, pop, soft-rock, blues, funk, jazz-rock, progressive.

Evenimentele la care formația a luat parte s-au bucurat de aprecierea unei game largi de public, încântând auditoriul prin tehnica instrumentală și prin abordarea originală a compozițiilor.

Caracteristica principală este combinația de intstrumente: banjo, vioară, mandolină, chitară , voci, tobe și bas, care formează o atmosferă specifică stilului, transpusă într-o manieră modernă de interpretare.

Westroot

Componenţa Westroot:

Andrei Gruia – voce, mandolin, Chuckk Hubbard – banjo, voce, Felix Eduard – tobe, percuţii, Sabin Teran – bass, Simona Buescu – vioară.

Biletul de intrare costă 15 de lei.

Foto cu Westroot – În Pod la Historia, facebook

15
/11
/20

OAMENII MUZICII Romanticul ce a dat aripi expresivității pianului, Frédéric Chopin (1810-1849) a marcat ireversibil istoria  acestui instrument, fiind primul mare compozitor care i s-a dedicat exclusiv. Compozitor legendar, celebru ca pianist și în improvizație, a fost adorat în timpul vieții și a rămas fascinant și în posteritate.

31
/10
/20

Cei 15 ani ai Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo vor fi aniversați începând de sâmbătă, 31 octombrie, până pe 9 decembrie 2020, cu o serie de concerte transmise live din sălile de concerte din Brașov, Bușteni, Sibiu și București.

30
/10
/20

O celebrare excepţională în lumea artei – ca omagiu la Centenarul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România: Festivalul şi Concursul Naţional al Liedului Românesc. Iniţiată de soprana Mariana Nicolesco, manifestarea este un adevărat revelator al comorii de peste 10.000 de lieduri fondate pe vechiul cântec de dor, eternă expresie a sufletului românesc.

19
/10
/20

Joi, 22 octombrie 2020, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de dirijorul Lior Shambadal, va susține, de la ora 19.00, un program integral semnat de Wolfgang Amadeus Mozart, în regim live, în cadrul stagiunii online. Concertul este transmis în direct, fără spectatori, din Sala mare a Ateneului Român, pe canalele online ale instituției.