Ziua Copilului, sărbătorită cu mare fast la Teatrul de Animație Țăndărică
https://www.ziarulmetropolis.ro/ziua-copilului-sarbatorita-cu-mare-fast-la-teatrul-de-animatie-tandarica/

Sub auspiciile sărbătoririi  primei zile de 1 Iunie Zi Liberă Naţională, Teatrul de Animaţie Țăndărică îi aşteaptă pe cei mici, dar şi pe cei mari, la spectacolul interactiv ,,Ridichea Uriaşă” de la orele 10:00 şi 12:00, la Sala Lahovari.

Un articol de Petre Ivan|1 iunie 2017

În regia lui Paul Ionescu, va fi pus în scenă basmul  rusesc care  încântă prin acţiunea şi personajele sale:  ridichea uriaşă, bunicul – moşul, baba – bunica, nepoţica, căţeluşul, pisica, şoarecele.

Cei aflați în căutarea unei piese inedite, sunt asteptati în Parcul Sebastian pentru a urmari o reprezentație pregătită de Compania de Teatru TransFORMAzioneAnimata, din Italia.

Un spectacol de Ciro Arancini și Claudia Riccardo, intitulat ,,Prea multe dorințe’’ este programat la ora 10:00 si este o poveste inspirată din desenul animat Pulcinella și peștele magic.

De la orele 17:00 și 18:00 Teatrul de Animație Țăndărică le-a mai pregătit micutilor inca două surprize. Prima, de la ora 17.00, despre lumea fascinată a păpușilor și a marionetelor, unde copii sunt învățați să le confecționeze singuri, dar să le și mânuiască în cadrul Atelierului de jocuri teatrale și construcție de marionete.

La ora 18:00, cei mici sunt așteptați la spectacolul de improvizație ,,Este acum ca niciodată’’, tot în Parcul Sebastian. O coproducție Hai Impro și Recul care pune la încercare creativitatea și spiritul jucăuș al copiilor.

Foto: Ziua Copilului,  Teatrul de Animație Țăndărică – facebook

08
/11
/23

Ritmuri de jazz românesc au surprins asistenţa la Marea Sală UNESCO, cu ocazia alegerii ambasadoarei României, excelența sa doamna Simona Miculescu, în funcția de președinte al UNESCO.

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.

03
/11
/23

Fundația Culturală „Camil Petrescu” (FCCP) continuă să construiască contexte pentru un dialog profesional bogat în mediul teatral autohtom, lansând, astăzi, 3 noiembrie 2023, un nou proiect – un podcast realizat de Zomir Dimovici.