A apărut primul poster oficial al celui mai recent film semnat Lars von Trier – „Nymphomaniac“
https://www.ziarulmetropolis.ro/a-aparut-primul-poster-oficial-al-celui-mai-recent-film-semnat-lars-von-trier-nymphomaniac/

„Nymphomaniac“, cel mai recent film al regizorului danez Lars von Trier, are de câteva zile un poster (mai precis, un teaser poster) oficial.

Un articol de Andrada Văsii|8 mai 2013

„Nymphomaniac“, cel mai recent film al regizorului danez Lars von Trier, are de câteva zile un poster (mai precis, un teaser poster) oficial.

Zentropa Entertainments, compania lui Lars von Trier care a produs „Nymphomaniac“ a promis că, începând cu 16 mai, fanii acestei pelicule vor găsi mai multe materiale pe site-ul oficial. Motto-ul este „Forget about love“. Un zoom pe homepage afişează textul „Come back – May 16“.

Despre acest prim teaser poster, autorii Phillip Einstein Lipski şi Maria Biilmann, designerii campaniei, au declarat:

În această campanie am încercat să sintetizăm intimitatea relaţiilor precum şi obscenitatea din film şi să o reducem la cea mai simplă formă grafică posibilă. Formă care sperăm că va antrena publicul în universul NYMPHOMANIAC – câte o singură imagine sexy dezvăluită de fiecare dată, însă fiecare imagine reprezentând o adevărată operă de artă.

Phillip Einstein Lipski şi Maria Biilmann,

designeri

O primă fotografie

Prima fotografie din film – cea cu Charlotte Gainsbourg prăbuşită pe caldarâm, într-o curte interioară – a fost publicată pe 6 februarie 2013. Ea a fost realizată de Christian Geisnæs, fotograful de platou al Nymphomaniac. Cea de-a doua imagine a fost publicată trei zile mai târziu, pe 9 februarie, şi ne-o prezintă pe Charlotte Gainsbourg topless între doi tineri de culoare.

„Nymphomaniac“ va avea premiera în România la începutul lui 2014 şi va fi distribuit de Independenţa Film

Foto credit: Christian Geisnaes

17
/11
/16

CRONICĂ DE FILM „Snowden” este o hagiografie. Dar asta nu ar trebui să surprindă. Oliver Stone a fost întotdeauna un portretist nemilos cu America. Într-atât de vehement încât, în ultimii ani, a trecut în extrema de a intervieva, în documentare encomiastice, lideri autoritari din America Latină.

16
/11
/16

UrbanEye Film Festival 2016 ne așteaptă de astăzi până pe 20 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu și Cinemateca Eforie, cu documentare captivante despre oraș, proiecții speciale, discuții și filme din competiție.

12
/11
/16

Relansat pe platforma gratuită Cinepub, multipremiatul documentar „Cabală la Kabul” (2007), realizat de Dan Alexe, tratează cu tandreţe şi umor rivalitatea ultimilor doi evrei din Afganistan. O rivalitate excelent sugerată şi prin regie şi montaj.

12
/11
/16

DokStation prezintă joi, 1 decembrie, ora 20.00, la Cinematograful Muzeului Țăranului, documentarul „One More Time With Feeling”, în varianta 2D. Filmul care a și deschis prima ediție a festivalului DokStation este prezentat pentru a doua oară în România, în proiecție unică, așa cum va fi proiectat și în cinematografele din lume, pe 1 decembrie.

10
/11
/16

CRONICĂ DE FILM Prezentat în premieră în Competiția de la Cannes și programat recent în cadrul Festivalului Filmului Francez de la București, „Ma Loute”, noua bizarerie a lui Bruno Dumont, este probabil cel mai excentric film din mainstream-ul festivalier al acestui an.

10
/11
/16

Lungmetrajul „Inimi cicatrizate”, câștigător al Premiului Special al Juriului, dar și Don Quijote Prize, oferit de International Federation of Film Societies în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Locarno, a fost inclus în competiția oficială a celui mai important eveniment cinematografic din America Latină – Festival Internacional de Cine de Mar del Plata (Argentina). Ajuns la cea de-a 31-a ediție, evenimentul se va desfășura între 18 și 27 noiembrie.

08
/11
/16

Povestea lor în film se desfășoară pe la începuturile cinematografiei mondiale, în epoca filmului mut, când David Griffith a creat modul de a istorisi o poveste pe peliculă, iar Lillian Gish, datorită regizorului, a devenit o stea de cinema.

07
/11
/16

Am luat la bani mărunţi cinematografia română din epoca sa modernă, mai exact din anii ’50 şi până astăzi, şi am ales cele mai bune şi mai îndrăznețe debuturi de ficţiune. Zece titluri semnate de regizori reprezentativi din mai multe generaţii.

05
/11
/16

Relansat pe platforma gratuită Cinepub, „Glissando”, filmul cu care Mircea Daneliuc participa în 1985 la Festivalul de la Veneția, se numără printre cele câteva opere cinematografice din timpul comunismului care au căpătat o faimă ce poate împiedica judecarea lor lucidă în prezent.

04
/11
/16

Meryl Streep va primi la Globurile de Aur din 2017 premiul pentru întreaga activitate Cecil B DeMille. Cu 29 de nominalizări la Globurile de Aur și 19 la Oscar, Meryl Streep este cea mai nominalizată actriță din istoria Hollywoodului.