A murit jurnalista Cristina Țopescu. Avea 59 de ani
https://www.ziarulmetropolis.ro/a-murit-jurnalista-cristina-%c8%9bopescu-avea-59-de-ani/

Vedeta TV Cristina Țopescu a murit în seara aceasta, fiind găsită în casă de poliţie. Informaţia a fost confirmată de poliţie şi de către şeful Ambulanţei din Bucureşti, scrie postul de televiziune Digi 24.

Un articol de Petre Ivan|12 ianuarie 2020

Prietenii nu au reușit să o mai contacteze de aproximativ 3 săptămâni, scrie Digi24. Cristina Țopescu era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

O vecină a sunat la 112, pentru că nu a mai văzut-o pe vedeta TV de pe 19 Decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, în pijama. Conform Antena 3, femeia nu prezenta urme de violență pe corp, cel puțin nu vizibile. Era într-o poziție de dormit, așadar cel mai probabil a murit în somn.

Vecina care a reclamat faptul că nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie a precizat și faptul că mașina jurnalistei nu a mai fost mișcată de 3 săptămâni. Autoritățile au mai găsit în casa acesteia doi câini morți și încă patru vii.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani.

30
/01
/15

MARI FILME ROMÂNEŞTI UITATE „O lacrimă de fată” (1980), regizat de Iosif Demian, este unul dintre cele mai originale filme româneşti realizate în timpul comunismului, polemizând prin stilul său modern şi energic cu falsitatea care caracteriza cinematografia oficială a vremii.

30
/01
/15

Realizatorul TV Cătălin Ştefănescu se alătură personalităţilor care au acceptat să-şi arate calităţile de librar şi va lua parte, miercuri, de la ora 19.00, la campania "Librar pentru o zi", iniţiată de librăria Bizantină din Bucureşti.

29
/01
/15

Caragiale, egoist și manipulator, a știut să se joace întotdeauna cu aparențele, jonglând și în viața reală cu slăbiciunile oamenilor. Aceasta este povestea unei treceri de la apucăturile unui insolent care se izola de societate, mâncând pe ascuns mămăligă cu ceapă, la aparițiile lui de gentleman înarmat cu citate din iluminiștii francezi.

29
/01
/15

Prima ediție din anul 2015 a Trialogurilor la ARCUB are loc joi, 12 februarie, începând cu ora 19.00, la Ceainăria ARCUB (Str. Batiște 14). Sub motto-ul „În dulcele stil... folk”, acest eveniment se bucură de prezența a trei dintre personalitățile cu adevărat marcante ale lumii muzicale românești: Mircea Baniciu, Nicu Alifantis și Doru Ionescu.

28
/01
/15

"Timbuktu", un lungmetraj regizat de mauritanul Abderrahmane Sissako, despre Sahelul confruntat cu jihadismul, şi comedia populară "La Famille Bélier", regizată de francezul Eric Lartigau, despre universul surzilor, figurează printre peliculele nominalizate la premiul César pentru cel mai bun film.

28
/01
/15

Dacă nu ar fi existat, cu siguranţă, ar fi trebuit inventat. Nu ştim cum. Habar nu avem. Nu avem informaţii cu privire la o astfel de invenţie! Omenirea e departe de asemenea performanţe. Până la urmă, tot natura face ce vrea.

28
/01
/15

Compozitorul de muzică de film Hans Zimmer a fost dat în judecată, fiind acuzat că a copiat piesa principală din lungmetrajul "12 ani de sclavie/ 12 Years A Slave" din coloana sonoră a serialului TV "Neveste disperate/ Desperate Housewives".