Andrei Serban – repetiţii deschise cu “Omul cel bun din Seciuan”
https://www.ziarulmetropolis.ro/andrei-serban-repetitii-deschise-cu-omul-cel-bun-din-seciuan/

Regizorul Andrei Şerban şi Teatrul Bulandra vă invită în zilele de 16, 17, 18 şi 19 iulie (de la ora 19:00), la Sala “Toma Caragiu” a Teatrului Bulandra, la repetiţiile deschise ale spectacolului “Omul cel bun din Seciuan”. Intrarea este liberă

Un articol de Petre Ivan|10 iulie 2014

Din distribuţia spectacolului fac parte, printre alţii Vlad Ivanov, Alexandru Potocean, Dana Dogaru, Rodica Mandache, Mirela Gorea, Daniela Nane, Profira Serafim, Adrian Ciobanu, Marcela Motoc ş.a.

În 1968, în anul absolvirii Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, Andrei Şerban, pe atunci în vârstă de 25 de ani, punea în scenă la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ acelaşi spectacol – “Omul cel bun din Seciuan” (“Der gute Mensch von Sezuan”) de Bertolt Brecht.

Pe scenă se aflau atunci actori precum: Carmen Galin, Mitică Popescu, Valentin Urâtescu, precum şi Boris Petroff, Dan Borcia sau Constantin Cojocaru.

Accesul la repetiţii se face in limita locurilor disponibile, în urma rezervării la casa de bilete a teatrului, la nr. telefon : 021 2120527, în perioada 14 – 19 iulie, între orele 12:00 – 20:00

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 16 ani

Intrarea la repetiţiile deschise este liberă

Foto cu Andrei Serban  – Istvan Biro

 

31
/10
/23

Montări jucate des cu casa închisă, cunoscuți dramaturgi români contemporani și internaționali, proiecte câștigătoare ale programului StarT. Alchimia suferinței, larghețea sufletului uman, frumusețile și grozăviile lumii noastre, povești cu ecouri largi pentru tineri și adulți – din 3 noiembrie.

30
/10
/23

Tech Rider's Dilemma, un proiect de cercetare care investighează necesitatea unor noi abordări în producția, expunerea, arhivarea și conservarea lucrărilor new media (și nu numai), prezintă din 1 noiembrie în cadrul Rezidența9 (Str. Ion Luca Caragiale 32), de la ora 19:00, o expoziție new media care ilustrează și aduce în discuție fragilitatea lucrărilor bazate pe tehnologie și nevoia unor metodologii de planificare, arhivare și conservare în acest domeniu.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu