Au mai rămas cinci zile în care se pot înscrie proiecte ce pot schimba România la RestartRomania.ro
https://www.ziarulmetropolis.ro/au-mai-ramas-cinci-zile-in-care-se-pot-inscrie-proiecte-ce-pot-schimba-romania-la-restartromania-ro/

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte. În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri […]

Un articol de |9 octombrie 2012

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte.

În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri pentru sisteme de vot electronic sau pentru monitorizarea cheltuielilor publice inutile, dar şi o hartă a accesibilităţii pentru persoanele cu dizabilităţi, un ghid de iubit Bucureştiul, o platformă de interacţiune între administraţiile de bloc şi locatari şi o hartă a faptelor bune din România.

ReStart România este o competiţie deschisă tuturor în care se propun, discută şi dezvoltă proiecte care promovează utilizarea de resurse şi tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale. Dacă şi tu ai idei care pot schimba în bine o mică partea din lumea ta, înscrie-te în competiţie. Dacă ideea ta este votată de public şi convinge juriul ai şansa să primeşti 5.000 de dolari pentru a dezvolta şi implementa proiectul mai departe.

Mai multe detalii pot fi găsite pe www.restartromania.ro sau pe www.facebook.com/RestartRomania.

ReStart Romania este un proiect al TechSoupRomânia, realizat cu sprijinul unei finanţări a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri sunt Microsoft România, Senior Interactive şi Fundaţia Româno-Americană, proiectul fiiind realizat cu sprijinul unei finanţări din partea Ambasadei SUA în România.

Campania este sprijinită de Gândul.info, alături de Mediafax, Business Magazin, Decât o Revistă, Gazeta de Sud, ZeList Monitor.

Sursa: Mediafax

29
/02
/24

Noua producție a Fundației Culturale „Camil Petrescu”, podcastul TEATRUL (DE) AZI, continuă seria dialogurilor cu directorul de imagine și producătorul Zomir Dimovici despre felul în care vedem, citim și percepem teatrul astăzi.

29
/02
/24

Teatrul Masca și grupul de creație sonoră „Immersonic” vă invită la sediul din Bd. Uverturii Nr. 14, la primul eveniment din seria de „sinestesis live / incursiuni în sinele total”, o întâlnire de creație spontană între scriitori (poeți și prozatori) activi pe scena literară românească și artiști sau performeri din domeniul sunetului.

29
/02
/24

Teatrul de Balet Sibiu a programat la începutul lunii martie, la Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, spectacolul de teatru-dans „Despre noi-About us”, scenariul și regia Beatrice Rancea, coregrafia Dragoș Roșu și Beatrice Rancea. Inspirat de destinul companiei sibiene de balet, spectacolul „Despre noi- About us” se dansează la Teatrul de Balet Sibiu, în data de 02 martie 2024, ora 19:00, și îi are ca invitați speciali pe actorii Naționalului bucureștean, Iuliana Moise și Claudiu Bleonț.

28
/02
/24

Filmul documentar AMAR, regizat de Diana Gavra, va avea putea fi văzut în premieră în cinematografe din 8 martie, iar până atunci spectatorii se vor putea întâlni cu regizoarea și parte din echipa filmului în două evenimente speciale:

28
/02
/24

Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank, lansează apelul de înscrieri în circuitul RDW Design GO!.