Au mai rămas cinci zile în care se pot înscrie proiecte ce pot schimba România la RestartRomania.ro
https://www.ziarulmetropolis.ro/au-mai-ramas-cinci-zile-in-care-se-pot-inscrie-proiecte-ce-pot-schimba-romania-la-restartromania-ro/

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte. În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri […]

Un articol de |9 octombrie 2012

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte.

În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri pentru sisteme de vot electronic sau pentru monitorizarea cheltuielilor publice inutile, dar şi o hartă a accesibilităţii pentru persoanele cu dizabilităţi, un ghid de iubit Bucureştiul, o platformă de interacţiune între administraţiile de bloc şi locatari şi o hartă a faptelor bune din România.

ReStart România este o competiţie deschisă tuturor în care se propun, discută şi dezvoltă proiecte care promovează utilizarea de resurse şi tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale. Dacă şi tu ai idei care pot schimba în bine o mică partea din lumea ta, înscrie-te în competiţie. Dacă ideea ta este votată de public şi convinge juriul ai şansa să primeşti 5.000 de dolari pentru a dezvolta şi implementa proiectul mai departe.

Mai multe detalii pot fi găsite pe www.restartromania.ro sau pe www.facebook.com/RestartRomania.

ReStart Romania este un proiect al TechSoupRomânia, realizat cu sprijinul unei finanţări a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri sunt Microsoft România, Senior Interactive şi Fundaţia Româno-Americană, proiectul fiiind realizat cu sprijinul unei finanţări din partea Ambasadei SUA în România.

Campania este sprijinită de Gândul.info, alături de Mediafax, Business Magazin, Decât o Revistă, Gazeta de Sud, ZeList Monitor.

Sursa: Mediafax

09
/02
/24

Seria CultClassics aduce în atenția publicului filme semnificative sau realizatori de film importanți din istoria cinematografiei. “Am vrut să creăm un program independent, care să ne conducă într-o călătorie prin lumea filmului, să explorăm împreună diferite curente cinematografice, stiluri regizorale, culturi și spații geografice” Anca Caramelea, curator ARTA.

09
/02
/24

Pe 11 și 20 februarie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Național Iași, va avea loc premiera pe țară O tragedie veninoasă după Women beware women de Thomas Middleton, regia, traducerea și adaptarea scenică aparținându-i lui Silviu Purcărete. Scenografia spectacolului este creată de Dragoș Buhagiar, noul proiect marcând împlinirea a 14 ani de excepțională colaborare cu regizorul Silviu Purcărete, începută la Teatrul Național Iași, cu spectacolul Uriașii munților de Luigi Pirandello.

09
/02
/24

Studenții bucureșteni sunt invitați să participe la un program de mentorat și internship dedicat spațiilor culturale din București. Pe lângă experiența practică, participanții vor putea accesa sponsorizări în valoare de 27.000 lei și vor avea posibilitatea unor stagii de practică în cele mai active agenții de comunicare din România

09
/02
/24

mind-moving, programul de terapie prin artă inițiat și organizat de Indie Box, în parteneriat cu NOPA - Societatea Norvegiană a Compozitorilor și Textierilor, Asociația Entuziart și Profeti ART SRL, ajunge la finalul perioadei de implementare și își încheie călătoria cu un eveniment special, dedicat publicului larg, cu intrare liberă, pe 21 februarie, de la 18:30, la Arcub - Hanul Gabroveni (str. Lipscani, nr. 84 - 90).

08
/02
/24

Seria SWORDS - Spoken Word Sessions continuă cu un nou episod ce îi are ca invitați pe Cosmina Moroșan & Anticorp Solar, Cristina Bordeanu, Cătălina Matei și Lucian Brad, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 11 februarie, de la ora 19:30, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.  

07
/02
/24

Band-ul internațional TIME IN OUR HANDS TRIO va prezenta sâmbătă, în premieră în România, noul său program cu compozițiile celor trei membri, într-un concert marcat de improvizație conceptuală, de la jazz la baroc european și, interesant, muzică tradițională românească.