Au mai rămas cinci zile în care se pot înscrie proiecte ce pot schimba România la RestartRomania.ro
https://www.ziarulmetropolis.ro/au-mai-ramas-cinci-zile-in-care-se-pot-inscrie-proiecte-ce-pot-schimba-romania-la-restartromania-ro/

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte. În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri […]

Un articol de |9 octombrie 2012

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte.

În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri pentru sisteme de vot electronic sau pentru monitorizarea cheltuielilor publice inutile, dar şi o hartă a accesibilităţii pentru persoanele cu dizabilităţi, un ghid de iubit Bucureştiul, o platformă de interacţiune între administraţiile de bloc şi locatari şi o hartă a faptelor bune din România.

ReStart România este o competiţie deschisă tuturor în care se propun, discută şi dezvoltă proiecte care promovează utilizarea de resurse şi tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale. Dacă şi tu ai idei care pot schimba în bine o mică partea din lumea ta, înscrie-te în competiţie. Dacă ideea ta este votată de public şi convinge juriul ai şansa să primeşti 5.000 de dolari pentru a dezvolta şi implementa proiectul mai departe.

Mai multe detalii pot fi găsite pe www.restartromania.ro sau pe www.facebook.com/RestartRomania.

ReStart Romania este un proiect al TechSoupRomânia, realizat cu sprijinul unei finanţări a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri sunt Microsoft România, Senior Interactive şi Fundaţia Româno-Americană, proiectul fiiind realizat cu sprijinul unei finanţări din partea Ambasadei SUA în România.

Campania este sprijinită de Gândul.info, alături de Mediafax, Business Magazin, Decât o Revistă, Gazeta de Sud, ZeList Monitor.

Sursa: Mediafax

07
/02
/24

Band-ul internațional TIME IN OUR HANDS TRIO va prezenta sâmbătă, în premieră în România, noul său program cu compozițiile celor trei membri, într-un concert marcat de improvizație conceptuală, de la jazz la baroc european și, interesant, muzică tradițională românească.

07
/02
/24

Eyedrops și Pinholes, trupe de rock alternativ, pleacă într-un turneu ce cuprinde nouă orașe prin țară dar și în Republica Moldova, începând cu data de 8 februarie, din Timișoara, urmând să transforme într-o petrecere, pe rând, alte opt puncte geografice importante.

07
/02
/24

Editura Humanitas vă invită marți, 13 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o întâlnire cu istoricul Marc David Baer, profesor la London School of Economics and Political Science, istoricul Marian Coman și scriitoarea Sabina Fati despre volumul Otomanii: Hani, cezari și califi, o fascinantă nouă abordare a istoriei Imperiului Otoman.

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

„Din autobiografie îmi extrag eu forța, prin autobiografie simt că pot să-i fac pe oameni să se confrunte cu acele lucruri pe care nu vor să le vadă. Când vine vorba de scrierea autobiografică, oamenii nu mai pot spune: E doar un personaj, asta nu poate fi adevărat”.

05
/02
/24

Vineri, 9 februarie 2024 (19.00), ORCHESTRA NAȚIONALĂ RADIO va fi dirijată de RADU PAPONIU, director artistic și muzical al ansamblului Southwest Florida Symphony Orchestra, dirijor asociat al Filarmonicii din Naples (Florida – S.U.A.) și director muzical al Orchestrei de Tineret din același oraș american. Din 2017, Radu Paponiu a dirijat Filarmonica din Naples în peste 100 de evenimente diferite de muzică clasică, pop sau în proiecte educaționale.

05
/02
/24

Considerat, de critici, dar și de iubitorii de artă, poate cel mai cunoscut și mai bine cotat artist român contemporan la nivel internațional, Adrian Ghenie revine într-o licitație din România cu o lucrare amplă și expresivă.