Câștigă 3 invitații la comedia „Noi suntem familia Miller” („We’re the Millers”)!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-comedia-noi-suntem-familia-miller-were-the-millers/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Noi suntem familia Miller” („We’re the Millers”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Laura Iancu|28 august 2013

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Noi suntem familia Miller” („We’re the Millers”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Șantajat să aducă „un pic” de marijuana din Mexic în țară, David (Jason Sudeikis) are nevoie de acoperirea perfectă. Așa că își creează familia perfectă: o stripteuză cinică (Jennifer Aniston), o rebelă plină de piercinguri (Emma Roberts) și un virgin sfios (Will Poulter). Urmează o călătorie cu rulota peste graniță, în weekendul de 4 iulie. Serios acum, ce-ar putea merge rău? 

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 2 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Noi suntem familia Miller”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 3 septembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul sau adresa din buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În „Noi suntem familia Miller”, Jennifer Aniston joacă alături de Jason Sudeikis. În ce altă comedie de succes au mai jucat împreună cei doi?

a)      „Hangover” / Marea Mahmureală;

b)      „Horrible Bosses” / Șefi de Coșmar;

c)      „The Bounty Hunter” / Recompensă cu Bucluc.

 

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorii sunt: MARIANA PASE, MĂDĂLINA TOMESCU și BIANCA AMBROSA. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.