Câştigă invitații la spectacolul „Marea iubire a lui Sebastian“, cu Marius Manole!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-invitatii-la-spectacolul-marea-iubire-a-lui-sebastian-cu-marius-manole/

Duminică, 12 ianuarie, de la ora 14.00, la Godot Cafe-Teatru se joacă „Marea iubire a lui Sebastian“, cu Rodica Mandache, Marius Manole, Ana-Ioana Macaria şi István Téglás. Participând la concurs, poţi câştiga două invitaţii duble la acest spectacol.

Un articol de Judy Florescu|9 ianuarie 2014

Duminică, 12 ianuarie, de la ora 14.00, la Godot Cafe-Teatru se joacă „Marea iubire a lui Sebastian“, cu Rodica Mandache, Marius Manole, Ana-Ioana Macaria și István Téglás. Participând la concurs, poți câștiga două invitații duble la acest spectacol.

Textul spectacolului ,,Marea iubire a lui Sebastian” este inspirat din notiţele lui Leny Caler, jurnalul lui Mihail Sebastian şi din piesa ,,Jocul de-a vacanţa”, iar interpretarea actorilor Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria, István Téglás şi Marius Manole înlocuiesc orice mişcare scenică şi decor sofisticat. Leny, ajunsă la vârsta înţelepciunii, îl cheamă pe Mihai în vis pentru a-şi retrăi fericirea din tinereţe, perioadă la care s-a oprit viaţa scriitorului.

Iubirea lui Mihail Sebastian şi a lui Leny Caler se compune din două visuri: ambiţia pură a lui Leny de a-l cuceri pe tânărul scriitor şi dorinţa nestinsă a lui Mihai de a-i fi aproape actriţei. Arta, mai cu seamă teatrul, a fost elementul cheie a relaţiei lor: Mihail Sebastian a creat Jocul de-a vacanţa, iar Leny Caler a jucat rolul Corinei, în urma căruia actriţa a căpătat  mai mulţi admiratori, iar Mihail Sebastian mai multe motive de tristeţe şi frământări, reflectate în creaţiile sale literare.

Delicateţea glasului Rodicăi Mandache o salvează pe aventuriera Leny Caler înaintea publicului şi îi conferă personajului o aură de naivitate rafinată, de muză controversată, nicicum de femeie cu mulţi amanţi (printre care şi Mihail Sebastian, care, deşi, conştient de nesingularitatea prezenţei sale în viaţa amoroasă a actriţei, continuă să o adore şi să o caute în fiecare persoană pe care o întâlneşte).

Marius Manole este un Mihail Sebastian timid şi reţinut în relaţiile sociale, dar perseverent şi determinat în realizarea sa profesională, o dovadă autentică a idealismului artistic împlinit, iar semnul cel mai evident al talentului său este transformarea oricărui tip de emoţie într-o figură de stil.

Calm şi intens, pătrunzător şi copleşitor este ritmul artistic al piesei, ritmului inimii celor patru actori de pe scenă, un ritm al inimii contagios, a cărui energie feerică se răspândeşte înspre public, preschimbându-se în suspine şi momente meditative.

Marea iubire a lui Sebastian nu este povestea fără de sfârşit, dar e acea poveste pe care o poţi povesti la nesfârşit, pentru că inima ta obosită vrea s-o audă pentru a-şi confirma că n-a îngheţat de tot în superficialitatea asiduă a acestor vremuri predominant asentimentale.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să-l taguiești, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care vrei să mergi duminică la teatru, până vineri, 10 ianuarie, ora 20.00. Tragerea la sorți va avea loc vineri seară, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru, cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: SOFIA IORGA și ANDRA SPRANCEANA. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.