Câştigă o invitaţie la premiera spectacolului „S-a furat mireasa“, de Radu Popescu!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-premiera-spectacolului-s-a-furat-mireasa-de-radu-popescu/

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la premiera spectacolului „S-a furat mireasa“, care se joacă vineri, 2 august, de la ora 22.00. Textul şi regia sunt semnate de Radu Popescu. Actorii sunt Pavel Ulici, Camelia Pintilie şi Andrei Huţuleac.

Un articol de Corina Vladov|27 iulie 2013

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă  la premiera spectacolului „S-a furat mireasa“, care se joacă vineri, 2 august, de la ora 22.00. Textul și regia sunt semnate de Radu Popescu. Actorii sunt Pavel Ulici, Camelia Pintilie și Andrei Huțuleac.

Mara și Andrei se reîntâlnesc la câțiva ani după ce au trăit o scurtă dar intensă poveste de dragoste, în perioada studenției. Acum sunt doi oameni complet diferiți: Mara este o femeie de succes, cu o carieră într-o companie mare, în timp ce Andrei s-a transformat dintr-un Don Juan superficial într-o persoană singuratică, pasionată de alpinism. În competiție cu Andrei se găsește Mihai, colegul de serviciu al Marei. Acesta o cere în căsătorie.

Pe cine va alege Mara?

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să răspunzi, într-un comentariu pe site, la întrebarea „Care este dramaturgul care a scris o piesă cu numele «Godot» în titlu?“ până miercuri seara, 31 iulie.

Tragerea la sorți va avea loc joi dimineața, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, București), cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis. Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorul este DANIEL SĂFTEL. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.