Câştigă o invitaţie la spectacolul „Shot sau Comedia relaţiilor“, cu Andreea Bibiri!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-spectacolul-shot-sau-comedia-relatiilor-cu-andreea-bibiri/

Joi, 11 iulie, de la ora 21.30, la Godot Cafe-Teatru se joacă „Shot sau Comedia relaţiilor”, cu Andreea Bibiri, Andreea Mateiu, Florina Gleznea, Andrei Mateiu, Rolando Matsangos. Participând la concurs, poţi câştiga o invitaţie dublă la acest spectacol.

Un articol de Corina Vladov|8 iulie 2013

Joi, 11 iulie, de la ora 21.30, la Godot Cafe-Teatru se joacă „Shot sau Comedia relațiilor”, cu Andreea Bibiri, Andreea Mateiu, Florina Gleznea, Andrei Mateiu, Rolando Matsangos. Participând la concurs, poți câștiga o invitație dublă la acest spectacol.

Spectacolul, în regia Andreei Bibiri, are la bază textele unor autori americani contemporani, despre bărbați, femei și corectitudine politică.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, adresa la care se găsește Godot Cafe-teatru, până miercuri seara, 10 iulie. Tragerea la sorți va avea loc joi dimineața, 11 iulie, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru, cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Concursul s-a încheiat, câștigătorul este IORDANESCU ANCA. Felicitări! Pentru că Anca Iordănescu nu va putea ajunge la spectacol, am făcut o altă extragere, iar noua câştigătoare este Ruxi Pricope.

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.