Conferințele AntrepreMAME – Ediția I. Evele învață din greșeli
https://www.ziarulmetropolis.ro/conferintele-antrepremame-editia-i-evele-invata-din-greseli/

AntrepreMAME – o comunitate de business şi Art&craft, dedicată segmentului feminin, pentru a încuraja şi sprijini iniţiativele antreprenoriale, vă învită la Conferinţele AntrepreMAME – ediţia I. „Evele” învaţă din greşeli, un eveniment dedicat femeilor antreprenor, care fac sau doresc să facă primii paşi în antreprenoriatul românesc. Evenimentul va avea loc la Opera Comică pentru Copii, Bucureşti, pe 14 decembrie 2022.

Un articol de Petre Ivan|22 noiembrie 2022

AntrepreMAME este o comunitate de inițiată de Mădălina Roman și oferă femeilor cu afaceri mici sau celor care cochetează cu ideea de a deveni antreprenoare – sprijin, informație și inspirație, pentru a se putea dezvolta și pentru a intra în contact cu alte femei din domenii variate de activitate, care pot deveni mentori, prieteni și pot oferi toate formele de sprijin pentru un proiect antreprenorial la început de drum.

În cadrul Conferințelor AntrepreMAME de anul acesta, vor fi dezbătute multiple subiecte de interes pentru mamele-antreprenor, care au identificat, în carul comunității, un top al principalelor dificulăți cu care se confruntă în dezvoltarea propriului proiect antreprenorial:
• Teama de eșec și decizii proaste,
• Dificultăți în gestionarea timpului și împărțirea între rolul de antreprenor și cel de mamă/soție/femeie,
• Lipsa unei strategii coerente de promovare online,
• Lipsa brand-ului personal, a poveștii din spatele produsului,
• Frica de a acționa și investi în business, într-un mediu social și legislativ instabil.

Despre toate acestea, vor dezbate:

Specialiști în Comunicare, Marketing & Business Development:
• Irina Mihăilescu – Senior Brand Manager – Vodafone Romania | Communication Expert | Creative Thinker | Digital Marketer
• Roxana Domnica – Networker & Community builder / Online & offline / More Networking
• Melania Țecu – Owner Arcad Expert Consulting
• Crina Diculescu – Owner DBC & Fondator Dinamyc Business Connections
• Liliana Uleia – Specialist Comunicare, autor de carte pentru copii și owner Agentia de comunicare PR&Arts Communications
• Mădălina Roman – Specialist Comunicare&PR, blogger&autor de carte, fondator al comunității AntrepreMAME

Invitat SPECIAL:
• Claudia Benea, singura femeie somelier de apă și Ambasadorul apelor Minerale din România, care va vorbi despre cum putem crește calitatea vieții și sănătatea întregii familii, prin consumul conștient și responsabil de apă naturală, din sursele curate ale izvoarelor Românești.

AntrepreMAME care au reușit să crească și să stabilizeze proiecte antreprenoriale cu impact asupra comunității:
• Adela Hanafi, Președinte al Asociației Conil și Director al Școlii Conil
• Mari Fecioru Ivan, manager Terra Salin
• Ana Roșca, manager Urban Mom Studio & Traduce.ro
• Anisa Săndulache, realizator TV & manager SPREZZA woman by Anisa Săndulache

„Vom vorbi despre noi, „Evele”, cele care împletim cu armonie atât de multe roluri, într-o singură zi: mame, soții, prietene, antreprenoare, fiice și lista poate continua.”

Greșelile sunt! Antreprenoriatul nu este un ceas elvețian, dar important este ca aceste greșeli, decizii eronate, blocaje, frici etc. să fie transformate în trepte pe care să urcăm. Încet și sigur.

AntrepreMAME este un proiect al mamelor-antreprenor care au pus bazele unor afaceri absolut minunate, cu impact nu doar asupra vieții lor de familie, ci și asupra comunității. Pașii mici schimbă lumea.

Evenimentul va avea loc la Opera Comică pentru Copii, partenerul și susținătorul AntrepreMAME, pe 14 decembrie, de la ora 9.30!

Momentul inedit al evenimenului: lansarea colecției vestimentare Lofty by Flory
Cucu – membru în cadrul comunității AntrepreMAME.

Detalii despre înscriere/rezervare loc pe [email protected] și pe antrepremame.ro.

12
/11
/21

Este migrarea online o amenințare pentru arta contemporană? Metaverse-ul bate la ușă și, de data aceasta, nu ca spațiu versatil dintr-un roman cyberpunk. Facebook ne asigură că o simplă logare cu datele personale ne va așterne realitatea virtuală la picioare. Școala, muzeul și locul de muncă vor deveni accesibile de pe propria canapea. Întrebarea ar fi, însă: ne dorim cu adevărat asta?

02
/11
/21

Joi, 4 noiembrie, are loc la MNȚRplusC, în cadrul Muzeului Național al Țăranului Român (Str. Monetăriei nr. 3), deschiderea expoziției „Nu vorbim despre sclavie modernă”, cea de-a doua din seria „Politici ale non-acțiunii”, semnată de artista Nona Șerbănescu în colaborare cu curatorul Eugen Rădescu.

26
/10
/21

Școala de Valori a dat startul înscrierilor pentru cea de-a șaptea ediție a Burselor stART și pune la bătaie 30 de burse, cu o valoare individuală de 6.000 de lei. Acestea pot fi accesate de elevii care sunt la liceu, talentați la pictură, desen, muzică și artele viitorului (v-logging, blogging, scriere creativă, fotografie), care se pot înscrie pe baza unui portofoliu.

26
/10
/21

De astăzi, platforma www.muzeulabandonului.ro este activă. Se deschide, astfel, aleea către Muzeul Abandonului. Muzeu-forum digital și participativ. În această etapă a proiectului veți putea explora exteriorul clădirii muzeului și câteva dintre facilitățile proiectului. Interiorul și expozițiile muzeului vor fi disponibile în curând, alături de zeci de povești despre abandon, speranță, contorsionări și reveniri spectaculoase ale sufletului.

16
/10
/21

Răzbunare, dragoste și disperare, toate topite într-o singură flacără mistuitoare. Arii celebre, coruri tulburătoare, conflicte dramatice de neuitat, toate vă așteaptă în premiera spectacolului Norma de Bellini ce le va aduce pe scena Operei Naţionale Bucureşti între 21 şi 24 octombrie pe celebrele Elena Moşuc – Norma şi Ruxandra Donose – Adalgisa, alături de care va evolua tenorul Daniel Magdal – Pollione.

13
/10
/21

În luna octombrie, galeria neconvențională Celula de artă propune două exerciții de introspecție, la fel de necesare dar fiecare propunându-și scopuri și rezultate diferite. Artistul plastic contemporan Beaver expune lucrarea “exe cute”, o juxtapunere a grotescului cu gingășia până pe 14 octombrie iar între 15 – 30 octombrie în galerie se va putea vedea instalația imersivă “Cenușa memorie” a Ancăi Coller, ce încapsulează emoțiile artistei în urma unui incendiu care i-a distrus atelierul..