„Povești de dragoste la prima vedere”
https://www.ziarulmetropolis.ro/coup-de-foudre-cu-mariana-mihut-gabriel-liiceanu-si-radu-paraschivescu-povesti-de-dragoste-la-prima-vedere-audiobook/

Dragostea transformă lumea în poveste. Cinci întâmplări, citite pe trei voci, de pe audiobook-ul Poveşti de dragoste la prima vedere, ne deschid apetitul pentru neaşteptatele apariţii ale iubirii. Editura Humanitas le dă întâlnire iubitorilor de carte cu Mariana Mihuţ, Gabriel Liiceanu şi Radu Paraschivescu – cei trei cititori de pe audiobook, marţi, 14 martie, de la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cişmigiu.

Un articol de Petre Ivan|13 martie 2017

Povești de dragoste la prima vedere” – audiobook / În librărie se vor afla și autoarele Adriana Bittel (poveste în lectura Marianei Mihuț), Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu (povești în lectura lui Gabriel Liiceanu), întâlnirea fiind moderată de Lidia Bodea.

Prima poveste e despre o dragoste târzie la Paris. A doua despre îngerii de lângă noi. În cea de-a treia se va simți  un puternic miros de terebentină, iar în a patra, parfum de crini regali. A cincea va aduce în urechile ascultătorilor  un nume care zgârie și unul care mângâie.

Prima poveste are miză și pariază pe nenoroc. A doua cade din fantastic în lumea noastră cea de toate zilele. A treia are realism, râs, nerv. A patra inocență, umor, visare. A cincea, cu ironie, face poezie și economie (politică).

Când Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu sunt autorii poveștilor, nu-i exclus  un coup de foudre pentru audiobook.

Intrarea se face în limita locurilor disponibile, prin rezervare pe Eventbook.

Foto: Povești de dragoste la prima vedere – humanitas

22
/09
/20

Editura Arthur face primul pas în asumarea unei noi identități vizuale care debutează cu anunțarea noului logo și, plecând de la acesta, va continua cu transformarea tuturor colecțiilor și proiectelor Arthur.

06
/09
/20

Pe rafturile lor găsim mai mereu câte o tentație. Fizice sau online, librăriile ne tentează cu ceva tot timpul. Deși 2020 nu este un an ca oricare altul, criza sanitară provocând schimbări în viața noastră cotidiană, editurile din România tot au reușit să le ofere cititorilor cărți care merită toată atenția.

04
/09
/20

„Bărbatul cu haină roșie” de Julian Barnes, „Vânătăi ascunse: Ce nu știi despre violența domestică te poate ucide” de Rachel Louise Snyder și „Biblioteca de la miezul nopții” de Matt Haig, propuse de Editura Nemira, se numără printre cele mai așteptate apariții literare în această toamnă.

01
/09
/20

Pe lista de lecturi a lunii septembrie, am inclus „O librărie în Berlin” de Françoise Frenkel, „Îți voi da toate acestea” de Dolores Redondo, „Către frumusețe” de David Foenkinos, „Arsă cu acid” de Naziran și Célia Mercier și „Atlasul fericirii” de Helen Russell. Iată de ce!

12
/08
/20

15 fragmente din remarcabila biografie a filosofului german, semnată de scriitoarea anglo-norvegiană Sue Prideaux și apărută recent și în limba română, la Editura Polirom, în colecția Plural M: „SUNT DINAMITĂ! Viața lui Nietzsche” (traducere de Bogdan-Alexandru Stănescu).