„D’ale carnavalului” …. în benzi desenate la Teatrul de pe Lipscani!
https://www.ziarulmetropolis.ro/dale-carnavalului-in-benzi-desenate-la-teatrul-de-pe-lipscani/

Teatrul de pe Lipscani îi invită pe cei mai mici spectatori la un atelier de benzi desenate inspirate de piesa „D’ale Carnavalului” după Ion Luca Caragiale, în regia lui Cristi Toma, spectacol ce va deschide noua stagiune a teatrului!

Un articol de Petre Ivan|1 noiembrie 2017

Atelierele sunt coordonate de autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu în cadrul proiectului Comics Didactic (opere din literatura română în benzi desenate).

Atelierul are loc sâmbătă 4 noiembrie 2017 începând cu ora 11:00 am.

Participarea este gratuită, dar inscrierea este obligatorie, locuriile fiind limitate (15). Grupa de vârsta: 7 – 14 ani.

Înscrieri la adresa [email protected].

Foto: Teatrul de pe Lipscani – facebook

11
/12
/23

Un concert extraordinar de muzică de film va avea loc la Opera Naţională din Bucureşti pe 12 decembrie, de la ora 19.00, organizat de Universitatea Națională de Muzică din București în parteneriat cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Opera Națională din București, Arhiva Națională de Filme și universități de teatru și film din țară.

11
/12
/23

Pentru 10 zile, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat în Statele Unite ale Americii în cadrul turneului aniversar „Madrigal 60 – The Magic of Winter”, primul pe care artiștii l-au susținut în America după 35 de ani.

07
/12
/23

Legendarul cineast maghiar Béla Tarr va primi sâmbătă seară, la Berlin, un premiu onorific din partea Academiei Europene de Film. Cu această ocazie, publicăm un eseu despre cinemaul său foarte special.

07
/12
/23

Electric Castle 2024 sună epic! Cu Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age ca headliners confirmați, a 10-a ediție a festivalului se anunță cu foarte mult rock și trip hop.

07
/12
/23

TEATRUL SE (ŞI) CITEŞTE, primul sezon al podcastului realizat de Fundaţia Culturală „Camil Petrescu” continuă cu un nou invitat. De această dată, Zomir Dimovici se întoarce în lumea cuvintelor trădate şi îl are ca partener de conversaţie pe Sorin Gherguţ, traducător, poet şi redactor de carte.