Fundația Calea Victoriei îți dă întâlnire la tine în sufragerie – 20% reducere la cursuri online pentru întreaga familie
https://www.ziarulmetropolis.ro/funda%c8%9bia-calea-victoriei-%c3%ae%c8%9bi-d%c4%83-%c3%aent%c3%a2lnire-la-tine-%c3%aen-sufragerie-%e2%80%93-20-reducere-la-cursuri-online-pentru-%c3%aentreaga-familie/

Cei care sunt deja familiari cu programul Fundaţiei Calea Victoriei ştiu că de 12 ani le oferim cursanţilor noştri o experienţă de învăţare inedită şi o variantă de a-şi petrece timpul liber într-un mod util şi plăcut. Cursurile Fundaţiei au promovat întotdeauna cultura, arta, curiozitatea şi dorinţa de a te autodepăşi.

Un articol de Petre Ivan|20 martie 2020

Nu ne oprim nici acum și vă dăm întâlnire, cu aceleași subiecte electrizante și lectori charismatici, chiar la voi în sufragerie! Fundația Calea Victoriei a trecut toate cursurile lunii aprilie în online. Ai nevoie doar de calculator sau telefon și o conexiune bună la internet, ca să participi live la Cursul de Actorie, Vorbire în public sau Fotografie de portret.

Și pentru că în această perioadă toți avem nevoie să ne păstrăm starea de bine și mintea în funcțiune, te invităm să participi la cursuri alături de întreaga familie. Poți plăti un singur loc la curs și apoi să vă desfătați împreună cu Istoria Religiilor, Barocul și clasicul în arhitectură, sau să acumulați noi cunoștințe la Cursul de Diplomație. În plus ai 20% reducere la orice curs online din aprilie, dacă faci plata în perioada 19-27 martie.

Vestea bună este că nu mai ești limitat de spațiu în nici un fel. Indiferent de locul din țară sau din străinătate în care te afli acum, poți să-ți petreci două ore pe seară descoperind Atelierul de Scenaristică, ritualurile din Magia românească, Cum să-ți îmbunătățești stima de sine sau orice alt subiect care te fascinează, dar pentru care nu ai avut timp până acum.

Programul complet al cursurilor ONLINE din luna Aprilie se află AICI.

Cursurile vor fi transmise seara, între 19-21, prin Zoom.us. Ca și până acum, trebuie să faci înscrierea de pe site, de pe pagina cursului, apoi să achiți taxa de participare. Cu câteva zile înainte de data începerii, noi îți vom transmite un link unde vei urmări cursul ales.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

14
/11
/23

"În lunile octombrie şi noiembrie am stat o lună la Timișoara ca bursier: am primit o bursă de creație Taifas în colaborare cu librăria La Două Bufnițe" - scriitorul Vasile Ernu îşi împărtăşeşte impresiile despre prima ediţie a unui nou festival timişorean.

14
/11
/23

Începând de vineri spectatorii sunt așteptați undeva în (v)estul sălbatic, în România anului 1944 când cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final. WARBOY spune povestea plină de emoție a unui adolescent care, încercând să salveze cei doi cai ai familiei, pornește într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni.

14
/11
/23

Documentarul-portret „𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝒎𝒂̆ 𝒄𝒉𝒆𝒂𝒎𝒂̆ 𝑵𝒐𝒓𝒂, 𝒄𝒂̂𝒏𝒅 𝒄𝒆𝒓𝒖𝒍 𝒎𝒆𝒖 𝒆 𝒔𝒆𝒏𝒊𝒏” (regie: Carla-Maria Teaha), care o aduce în prim-plan pe una dintre cele mai iubite scriitoare din România, se vede, începând de astăzi, în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.

13
/11
/23

CRONICĂ DE FILM Aflată la debutul în regie, Carla Teaha propune “De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin” (2023), un documentar portret, plin de deferenţă, despre o scriitoare îndrăgită şi nonconformistă, Nora Iuga. Din 17 noiembrie, în cinematografe.

13
/11
/23

Bucharest Best Comedy Film Festival și-a ales filmul câștigător dintre cele 10 participante în competiție. Marele câștigător este o comedie venită direct din Peru pe marile ecrane din România. Surori vitrege a fost ales în unanimitate de către juriul festivalului, cucerind imediat și publicul participant la Gala de închidere, când a fost anunțat drept marele câștigător.

01
/11
/23

În noiembrie, HBO Max vine cu filme și seriale proaspete, noi episoade și sezoane ale unor producții de succes, dar și cu documentare care promit să nu dezamăgească.