Kilipirim aduce cartea cu discount la Bucureşti
https://www.ziarulmetropolis.ro/kilipirim-aduce-cartea-cu-discount-la-bucuresti/

Kilipirim, ediţia de toamnă din acest an, va avea loc de pe 30 octombrie până pe 3 noiembrie, între orele 10.00 şi 20.00.

Un articol de Andrada Văsii|25 octombrie 2013

Peste o săptămână, în capitală va debuta o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: Kilipirim.

Organizat în cadrul Galeriei Dalles, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013, zilnic între 10.00 şi 20.00, Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut, Noi Media Print sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul Kilipirim.

Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri: cele mai noi titluri pot fi cumpărate cu un discount de 10%, iar titlurile mai vechi din ofertă ajung la reduceri de până la 70%.

Titluri numeroase la Kilipirim

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă, toate aflate sub motto-ul ‘vintage / oldies, but goldies’. Simplitatea, eleganţa, exprimarea corectă, lectura în familie sînt doar cîteva din temele abordate.

„Mă bucur că, într-o perioadă atât de dificlă pentru piaţa de carte autohtonă, în care s-au închis librării, iar o serie de edituri au intrat în insolvenţă, proiectul Kilipirim reuşeşte să continue. Nu e simplu nici pentru noi, însă ne bucurăm de încrederea editorilor, împreună cu care am construit acest proiect, şi de interesul cititorilor, cărora le mulţumim” a declarat Louisa Udrescu Bangale, organizatoarea evenimentului.

Kilipirim 2013

Afişul târgului de carte Kilipirim

Louisa Udrescu Bangale a completat: „Sper ca evenimentul nostru să rămână ani buni la rând de-acum încolo o opţiune pentru cititorul bucureştean, cel mai central eveniment din capitală în cadrul căruia cărţile se vând la cele mai prietenoase preţuri.”

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune“, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Info:

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al VIII-lea an de existenţă, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală.

Nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul celor 15 ediţii, peste 250.000 de vizitatori.

Foto credit: Bookfest, Kilipirim

22
/09
/20

Editura Arthur face primul pas în asumarea unei noi identități vizuale care debutează cu anunțarea noului logo și, plecând de la acesta, va continua cu transformarea tuturor colecțiilor și proiectelor Arthur.

06
/09
/20

Pe rafturile lor găsim mai mereu câte o tentație. Fizice sau online, librăriile ne tentează cu ceva tot timpul. Deși 2020 nu este un an ca oricare altul, criza sanitară provocând schimbări în viața noastră cotidiană, editurile din România tot au reușit să le ofere cititorilor cărți care merită toată atenția.

04
/09
/20

„Bărbatul cu haină roșie” de Julian Barnes, „Vânătăi ascunse: Ce nu știi despre violența domestică te poate ucide” de Rachel Louise Snyder și „Biblioteca de la miezul nopții” de Matt Haig, propuse de Editura Nemira, se numără printre cele mai așteptate apariții literare în această toamnă.

01
/09
/20

Pe lista de lecturi a lunii septembrie, am inclus „O librărie în Berlin” de Françoise Frenkel, „Îți voi da toate acestea” de Dolores Redondo, „Către frumusețe” de David Foenkinos, „Arsă cu acid” de Naziran și Célia Mercier și „Atlasul fericirii” de Helen Russell. Iată de ce!

12
/08
/20

15 fragmente din remarcabila biografie a filosofului german, semnată de scriitoarea anglo-norvegiană Sue Prideaux și apărută recent și în limba română, la Editura Polirom, în colecția Plural M: „SUNT DINAMITĂ! Viața lui Nietzsche” (traducere de Bogdan-Alexandru Stănescu).

07
/08
/20

În dimineața zilei de 2 martie 1998, Natascha Kampusch, o fetiță de zece ani, este urcată cu forța într-o furgonetă albă. Câteva ore mai târziu, zace înfășurată într-o pătură pe podeaua rece a unei pivnițe. În jur e beznă, iar aerul are un iz stătut. Povestea ei este disponibilă acum și în limba română, la Editura Humanitas, în traducerea Cristinei Cioabă.