Maia Morgenstern – Ambasador al Campaniei Artiștii pentru Artiști, ediția 2017
https://www.ziarulmetropolis.ro/maia-morgenstern-ambasador-al-campaniei-artistii-pentru-artisti-editia-2017/

Actriţa Maia Morgenstern, directorul Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală, a fost desemnată ambasador al campaniei „Artiştii pentru artişti”

Un articol de Petre Ivan|21 martie 2017

Maia Morgenstern îi invită pe spectatori, într-un mesaj video, să vizioneze spectacolele înscrise în campania „Artiștii pentru artiști” și să sprijine în acest fel artiștii în vârstă aflați în dificultate.

Susțin campania „Artiștii pentru artiști”, o campanie inițiată de UNITER cu mult timp în urmă. Teatrul nostru, Teatrul Evreiesc de Stat, participă la această campanie cu spectacolul ‘Dibuk’. Multe teatre, din București, din țară, mai toate teatrele, participă la această campanie — ‘Artiștii pentru artiști’. Vă invit să vedeți spectacolele, vă invit să contribuiți în acest fel la susținerea campaniei ‘Artiștii pentru artiști’. Personal, m-am alăturat acestui demers dintotdeauna, pentru că eu cred în această cauză. Cred că artiștii noștri mari, artiștii în vârstă, artiști aflați în dificultate, poate, acum, au mare nevoie de susținerea noastră, a tuturor – Maia Morgenstern.

Teatrul Evreiesc de Stat va prezenta pe 29 martie, în cadrul campaniei, spectacolul „Dibuk”, scenariul și regia Chris Simion-Mercurian.

Maia Morgenstern se alătură actriței Dorina Chiriac care a fost, de asemenea, desemnată ambasador al campaniei „Artiștii pentru artiști”, ediția 2017.

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donații și sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

Foto: Maia Morgenstern – Captura youtube

08
/02
/15

Luni, 9 februarie, de la ora 20.10, TVR 2 prezintă spectacolul „Nunta” de A. P. Cehov, în regia lui Beatrice (Bleonţ) Rancea, un spectacol din Arhiva de Aur TVR.

08
/02
/15

O maşină Ferrari 250 SWB California, parte a colecţiei Baillon şi care i-a aparţinut pentru scurt timp actorului francez Alain Delon, a fost vândută pentru 14,2 milioane de euro, fiind vedeta unei licitaţii organizate de casa Artcurial în cadrul evenimentului Salon Rétromobile de la Paris.

08
/02
/15

Ovidiu-Iuliu Moldovan, Şerban Ionescu, Victor Rebengiuc. Mari actori ce recomandă filmele din Seria „Duminica filmului românesc”. Puteţi urmări „Dreptate în lanţuri” „Ion: blestemul pământului şi „Tandreţea lăcustelor”, duminică, 8 februarie, la TVR2.

07
/02
/15

Actriţa americană Natalie Portman, care locuieşte de curând la Paris, după căsătoria ei cu coregraful francez Benjamin Millepied, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Madame Figaro, că este pregătită să joace într-un film turnat în limba lui Molière

07
/02
/15

Lungmetrajul "Aferim", de Radu Jude, care va avea premiera mondială la Festivalul Internaţional de la Berlin, se numără printre cele nouă filme pe care prestigioasa revistă americană IndieWire le recomandă la evenimentul cinematografic din capitala Germaniei.

07
/02
/15

CRONICĂ DE FILM „Whiplash”, scris și regizat de americanul Damien Chazelle, este un film încrâncenat care susține ideea de act artistic ca simplă mecanicitate, folosind ca pretext narativ o relație maladivă între un toboșar de jazz ambițios și un profesor despotic.

06
/02
/15

Palatul Parlamentului, Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi bisericile vechi se numără printre locurile care ar trebui vizitate în Bucureşti, potrivit unor recomandări făcute de revista americană National Geographic Traveler.

06
/02
/15

Channing Tatum şi Mila Kunis formează pentru prima dată un cuplu pe marile ecrane în „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventură SF de proporţii epice, realizată de Lana şi Andy Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures. Filmul care are premiera în 3D şi IMAX 3D pe 6 februarie.

06
/02
/15

Corul de Copii Radio împlineşte în 2015 nu mai puţin de 70 de ani de existenţă şi este la fel de plin de prospeţime, de virtuozitate, de spontaneitate şi veselie. Generaţii şi generaţii de copii au descoperit aici frumuseţea cântului şi a jocului, au primit o educaţie muzicală folositoare pe tot parcursul vieţii, au învăţat disciplina necesară actului artistic de înaltă ţinută şi au încântat apoi, la spectacole, mii de spectatori de toate vârstele.