Marcel Iureş, invitat la Festivalul ‘Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila’
https://www.ziarulmetropolis.ro/marcel-iures-invitat-la-festivalul-zile-si-nopti-de-teatru-la-braila/

Marcel Iureş este invitat cu one man show-ul ‘Absolut!”, după Ivan Turbincă, de Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija, la Festivalul ‘Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila’, potrivit informaţiilor furnizate de Teatrul ‘Maria Filotti’, gazda evenimentului. Festivalul ‘Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila’ este programat în perioada 6-14 octombrie, iar organizatorii promit […]

Un articol de |19 septembrie 2012

Marcel Iureş este invitat cu one man show-ul ‘Absolut!”, după Ivan Turbincă, de Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija, la Festivalul ‘Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila’, potrivit informaţiilor furnizate de Teatrul ‘Maria Filotti’, gazda evenimentului.

Festivalul ‘Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila’ este programat în perioada 6-14 octombrie, iar organizatorii promit spectacole de succes şi actori cu priză la public din toată ţara.

 

 

Cu această ocazie vor veni la Brăila Teatrele ‘Nottara”, ‘Odeon’, ‘Ţăndărică’, precum şi cele din Giurgiu, Ploieşti, Târgu Mureş şi Bacău.

În deschidere vor fi prezentate premierele locale ‘Sandros’, în regia lui Sorin Militaru, şi ‘Cheek to cheek’, în regia Alexandra Popescu.

De la Centrul Cultural UNESCO ‘Nicolae Bălcescu’ au fost invitate două spectacole, puse în scenă de Victor Ioan Frunză, ‘Familia tot’ şi ‘Furtuna’, primul recent premiat la Festivalul Naţional al Teatrului de Proiecte de la Câmpina.

Vor fi prezentate două creaţii ale Liei Bugnar, ‘Fata din curcubeu’ şi ‘Noi patru’, ‘O scrisoare pierdută’, în regia lui Alexandru Dabija şi spectacole pentru copii de la Universitatea ‘Spiru Haret’ şi UNATC.

 

Sursa: Agerpres

17
/11
/16

CRONICĂ DE FILM „Snowden” este o hagiografie. Dar asta nu ar trebui să surprindă. Oliver Stone a fost întotdeauna un portretist nemilos cu America. Într-atât de vehement încât, în ultimii ani, a trecut în extrema de a intervieva, în documentare encomiastice, lideri autoritari din America Latină.

16
/11
/16

Săptămâna trecută, un student la Medicină s-a despărțit de viață într-o cameră de cămin din Grozăvești. Într-un bilet de adio, a lăsat lumii o ultimă frământare – perspectiva de a nu fi niciodată un medic bun. A murit prin sufocare, așa cum, printr-un tragism poetic, a și trăit.

16
/11
/16

UrbanEye Film Festival 2016 ne așteaptă de astăzi până pe 20 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu și Cinemateca Eforie, cu documentare captivante despre oraș, proiecții speciale, discuții și filme din competiție.

15
/11
/16

Se joacă la Teatrul Evreiesc de Stat spectacolul Băiatul din Brooklyn. Poate că nu este cel mai bun spectacol din oraș, dar nici mai puțin nu este: el se ține minte o viață.

15
/11
/16

Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, sub bagheta dirijorului Lorenzo Passerini, directorul artistic al Orchestrei Antonio Vivaldi îl va acompania pe celebrul tenor Alessandro Safina într-un concert care va avea loc la Cluj.

15
/11
/16

În cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, la editura Curtea Veche Publishing va avea loc o triplă lansare de carte dedicată Casei Regale a României, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României.

15
/11
/16

Un spectacol realizat de regizorul Cristian Luchian după textele lui Tristan Tzara va fi prezentat la Londra, pe 16 noiembrie, în prezența președintelui ICR, Radu Boroianu.

14
/11
/16

Clasa noastră de Tadeusz Słobodzianek, spectacol montat de Teatrul Naţional "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca în regia lui Bocsárdi László, a fost unul dintre cele mai puternice momente din cadrul Festivalului Naţional de Teatru 2016 (unde a avut două reprezentaţii).