Mickey’s Magic Show vine in Romania
https://www.ziarulmetropolis.ro/mickeys-magic-show-vine-in-romania/

Mickey’s Magic Show, una dintre cele mai recente producţii Disney Live!, vine şi în România, la Sala Palatului, între 13 şi 17 februarie 2013. Întregul show este conceput şi realizat cu ajutorul unei echipe de profesionişti de excepţie. Începând cu producătorul Kenneth Feld, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de pe Broadway, continuând cu scenografi, […]

Un articol de Andrada Văsii|4 decembrie 2012

Mickey’s Magic Show, una dintre cele mai recente producţii Disney Live!, vine şi în România, la Sala Palatului, între 13 şi 17 februarie 2013. Întregul show este conceput şi realizat cu ajutorul unei echipe de profesionişti de excepţie. Începând cu producătorul Kenneth Feld, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de pe Broadway, continuând cu scenografi, designeri, iluzionişti, tehnicieni sau coregrafi, întreaga echipă Disney Live! se bucură de aprecierea internaţională, fiind răsplătită în repetate rânduri cu premii reprezentative în industria de live entertainment.

Kenneth Feld este câştigătorul premiului Tony pentru producţia “Fool Moon” de pe Broadway şi realizatorul celui mai de succes spectacol de iluzionism din toate timpurile, “Siegfried & Roy”.

Mickey’s Magic Show se află şi în “mâinile” atât de pricepute ale regizorului Jerry Bilik, care s-a dedicat complet producţiilor Disney On Ice şi Disney Live! de-a lungul ultimilor 20 de ani din cariera sa.

De numerele de iluzionism este responsabil Jim Steinmeyer, premiat de Academy of Magical Arts cu “Creative Fellowship Award”.
Cele mai cunoscute personaje Disney, printre care Cenuşăreasa, Belle, Jasmine şi Albă ca Zăpada, vor participa la demonstraţiile de magie de pe scenă. Fiecare tablou fantastic pe care publicul îl va percepe, începând cu peisajele luminoase din Toontown, până la cadrele pastelate din Alice în Ţara Minunilor, este pus în scenă cu ajutorul decorurilor amuzante şi pline de imaginaţie realizate de James Youmans, un alt nume cu rezonanţă pe Broadway. “Am găsit moduri de a folosi cu acurateţe tehnica modernă pentru a reda spectatorului exact ceea ce vede în lumea de poveste, fără a afecta în vreun fel caracteristicile stilului Disney. Aceasta este partea mea preferată din designul spectacolului, faptul că poţi să recreezi lumea animată în viaţa reală”, mărturiseşte Youmans.

John Morgan, câştigător a numeroase premii Emmy şi totodată desingerul din spatele show-urilor marca David Copperfield, s-a alăturat şi el echipei de producţie pregătind un spectacol impresionant de lumini. Iar coregraful Bart Doerfler a avut grijă să scoată în evidenţă iluziile, oferind proiectului o energie aparte. Inspirându-se din diferite ere ale istoriei de live entertainment, Doerfler şi-a găsit inspiraţia în musical-urile anilor ’40-’50, precum “Singing in the Rain” sau “On the town”, dar şi în coregrafia stilului Cabaret. De la vodevil şi refrenele “The Magicettes” şi până la dansurile personajelor Disney, show-ul oferă bucurii de la cei mai mari până la cei mai mici spectatori.
Reprezentaţiile Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, între 13 şi 17 februarie 2013, după cum urmează: miercuri (13 februarie) ora 19:00; joi (14 februarie) ora 19:00; vineri (15 februarie) ora 19:00; sâmbătă (16 februarie) ora 11:00 şi duminică (17 februarie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro. Preţul de pornire: 64 de lei.

 

 

Sursa: Jurnalul National

02
/02
/24

În perioada 5 – 23 februarie 2024, Elite Art Gallery vă invită la expoziția artistului Leo Dolghier Oleg, „Symbiosis”, curatoriată de istoricul de artă, Felicia Acsinte. În cadrul vernisajului, care va avea loc pe data de 8 februarie, începând cu ora 18:00, expoziția va fi îmbogățită cu un element interactiv și dinamic, prezentat de artistul performer, Alexandru Medinschi, completând astfel călătoria vizuală printr-o experiență captivantă.

02
/02
/24

„Apropo de poveste” este despre poveste, poveștile în care credem cu toții și pe care ne place să le ascultăm. Dar povești reale, din socialul imediat. Proiectul propune un laborator de teatru dedicat tinerilor absolvenți, care combină ateliere pe estetici teatrale neconvenționale (măști, teatru-dans, teatru de animație) cu tematici sociale pentru a produce două producții noi de teatru, inovatoare.

31
/01
/24

RECOMANDĂRI Ziarul Metropolis vă recomandă, în prima lună din an, o întoarcere în fabuloasa lume a cărților. Biblioteci, obsesii, mistere, personaje și o pasiune salvatoare, în 3 cărți despre cărți, care fac deliciul oricărui iubitor de literatură.

31
/01
/24

Povestea din Ivona, Principesa Burgundiei de Witold Gombrowicz, cel mai mare dramaturg polonez, este adusă în contemporaneitate de Andrei și Andreea Grosu, la Teatrul Nottara, într-o montare inedită, tulburătoare, care îi va oferi spectatorului ocazia să se privească într-o oglindă a adevărului frust, neîndulcit. Premiera oficială are loc pe 9 februarie, la Sala „George Constantin”, de la ora 19:30.

31
/01
/24

În februarie, pe HBO Max ai conținut nou de urmărit în fiecare zi a lunii! Cu 29 de titluri noi, este la alegerea ta dacă vrei să urmărești cele mai noi filme, seriale, documentare, animații de pe HBO Max sau, de ce nu, să te pui la curent cu altele dintre sutele de titluri care sunt deja pe platformă.

30
/01
/24

În luna februarie, „Noaptea Albă a Filmului Românesc” este dedicată unui apreciat cineast, reprezentant al Noului Val în cinematografie: Cătălin Mitulescu regizor, scenarist şi producător. TVR Cultural, TVR Internațional și TVR Moldova invită telespectatorii în noaptea de sâmbătă, 3 spre 4 februarie, la un maraton cinematografic alături cele mai reprezentative şi premiate creaţii semnate de Cătălin Mitulescu.

30
/01
/24

Într-un spectacol-colaj mod portret, „Caracatița“, care marchează și prima întâlnire artistică a Catincăi Drăgănescu cu Teatrul Masca, regizoarea stratifică familia disfuncțională contemporană, în care părintele se cunoaște prin „Copilul meu, niciodată!”, iar copilul pare mai degrabă nevoit să se crească singur și, deloc întâmplător, să-și găsească refugiul în abuzul de substanțe.