Poveste de iarnă – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/poveste-de-iarna-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Poveste de iarna”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|18 februarie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Poveste de iarna”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

De la New York feeric, când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi și pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul și până la oraşul modern cu clădiri zgârie-nori, filmul „Poveste de iarna“ înfăptuiește miracole dincolo de timp și în ciuda împotrivirii forțelor răului. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînțeleasă și o permanentă luptă cu sine, un bărbat își recuperează amintirile și descoperă incredibilul său destin.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Poveste de iarna”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până miercuri, 19 februarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Poveste de iarna, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site joi, 20 februarie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Acest actor, originar din Irlanda, joacă rolul personajului principal Peter Lake în Poveste de Iarna. Recent, a jucat în Saving Mr. Banks și remake-ul Total Recall. Care este numele lui?

1. Tom Hardy

2. Collin Farrell

3. Adam Sandler

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Poveste de iarna

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: MADALINA GRECU, ARTE MIZA și DORA ZAMFIR. Felicitări! 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.