Programul teatrelor din Bucureşti în perioada 4 – 10 august
https://www.ziarulmetropolis.ro/programul-teatrelor-din-bucuresti-in-perioada-4-10-august/

Deşi ne aflăm în plină vacanţă, iubitorii de teatru au ocazia să vadă şi în această săptămână câteva spectacole interesante în Bucureşti.

Un articol de Petre Ivan|4 august 2014

Programul teatrelor din Capitală, 4 – 10 august:

Godot CafeTeatru:

luni, ora 20.00 – „Mă mut la mama”, de Andreas Petrescu, regia Gelu Colceag;

marţi, ora 20.00 – „În parc”, de Radu Iacoban, regia Radu Iacoban;

miercuri, ora 20.00 – „Flori, filme, fete sau băieţi”, de Mimi Brănescu, regia Radu Popescu; joi, ora 19.15 – „Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase”, regia Carmen Lidia Vidu;

joi, ora 21.30 – „Bullets over Lipscani”, inspirat de Woody Allen, regia Eugen Gyemant;

vineri, ora 19.00 – „De veghe în lanul de ocară”, de Mişa Şerban & Alex Unguru; ora 22.00 – „Testosteron”, de Andrzej Saramonowicz, regia Zalán Zakari.

Mic şi al dracu', după Ion Pribeagu, regia Maia Morgensten

Mic şi al dracu’, după Ion Pribeagu, regia Maia Morgensten

Teatrul Evreiesc:

marţi, ora 20.30 – „Mazl-Tov …and justice for all!”, regia Andrei Munteanu (Scena Centrul Istoric);

miercuri, ora 20.30 – „Mic şi al dracu'”, după Ion Pribeagu, regia Maia Morgensten (Conu` Iancu);

sâmbătă, ora 20.30 – „O femeie singură”, de Franca Rame şi Dario Fo​, regia Marcel Stănciucu (Conu` Iancu).

Foto cu Programul teatrelor din Bucureşti – facebook, wikipedia

12
/03
/24

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.

11
/03
/24

Grupul de Facebook „Mergem la teatru” numără 35.4K de membri la început de martie 2024 și adună, într-o comunitate surprinzător de activă și de entuziastă, paragrafe de opinii pe spectrul larg dintre gust conservator și deschidere față de experiment, underground și fețe noi.

11
/03
/24

Artiștii selectați vor lucra timp de două luni la proiectelor lor, fiind găzduiți în Casa Albastră din satul Șona (jud. Brașov), casă restaurată în 2011 de către Fundația Ștefan Câlția. Proiect co-finanțat de AFCN, Șona AIR abordează modelul rezidențelor individuale, se adresează artiștilor din domenii culturale diverse, atât din România cât și internaționali, și susține […]

11
/03
/24

Un bărbat vrea să-și ajute un prieten aflat la închisoare. Se cunosc din tinerețe și crede că oricine merită o a doua șansă. De aceea, intervine pentru el la partenerul lui de afaceri, în speranța că va fi de acord să-i ofere un job.

07
/03
/24

Pe 8 martie va avea loc primul eveniment al primăverii organizat de Celula de Artă, vernisajul expoziției „Călătoriile Spiritului”, semnată de artista Sorana Scortea. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00 iar lucrările vor putea fi văzute până pe 7 aprilie, în vitrina Pop Up de la Kulterra Gallery, pe strada Știrbei Vodă nr. 104-106.

05
/03
/24

Aăăă, Mihaela Trofimov este o actriță cu o mare foame pentru joacă, da, chiar așa, pentru joacă. Ăăă, o vedeți la Excelsior, la unteatru, la Brăila, pe scenă, puternică, talentată, expresivă. Ăăă ce voiam să zic? Citiți interviul în formă de alfabet și aflați cum o literă, Ă, descrie de cele mai multe ori starea ei de spirit.

05
/03
/24

Pe data de 5 martie se dă startul unui nou apel deschis în cadrul proiectului Share, Tag or Dye, inițiat și coordonat de către Asociația Fotografică Allkimik, în parteneriat cu Asociația Culturală Marginal. Această inițiativă oferă artiștilor din întreaga lume oportunitatea de a-și împărtăși creațiile și de a se implica într-o experiență colectivă de artă

01
/03
/24

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) vine cu o surpriză pentru public în luna martie. Iubitorii de teatru vor putea urmări online trei spectacole de excepție din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu: „Arta de a povesti” de Alexis Michalik, „O catedrală plină cu orgi” – spectacolul de deschidere al FITS și „FAUST: tribut”.