Richard Clayderman, mărţişorul surpriză pentru bucureştence
https://www.ziarulmetropolis.ro/richard-clayderman-martisorul-surpriza-pentru-bucurestence/

Richard Clayderman revine pe 19 martie, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul, supranumit „Prince of Romance”, va asigura coloana sonoră pentru cel mai romantic mărţişor. Preţul biletelor, între 95 de lei şi 400 de lei.

Un articol de Petre Ivan|24 ianuarie 2014

Richard Clayderman revine pe 19 martie la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul, supranumit „Prince of Romance”, va asigura coloana sonoră pentru cel mai romantic mărţişor. Preţul biletelor, între 95 de lei şi 400 de lei.

Richard Clayderman este, cu siguranţă, un icon al muzicii internaţionale. Iar dacă cifrele şi datele pot înşela, recordurile dovedesc o popularitate neegalată de vreun alt pianist.

De-a lungul impresionantei cariere artistice de aproape 40 de ani, Richard Clayderman a surclasat vedete internaţionale precum Lady Gaga, Bob Dylan, Adele sau Coldplay, însumând vânzări record de aproape 90 de milioane de copii.

Clayderman a înregistrat peste 1300 de piese din epoci şi genuri diferite şi a susţinut mii de concerte în întreaga lume. Clayderman este inclus în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist din lume”.

Richard Clayderman

Richard Clayderman este parte integrantă din viaţa fiecăruia dintre noi. Fie că ne dăm seama sau nu, muzica lui sensibilă şi expresivă, este aceea care ne induce starea de armonie sau potenţează sentimentele.

Phoenix Entertainment prezintă cel mai romantic şi emoţionant eveniment al anului în România – Richard Clayderman, live la Sala Palatului – 19 martie, ora 20.00. Artistul va fi acompaniat de Camerata Regală.

Richard Clayderman, Ballade pour Adeline

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro.

Foto cu Richard Clayderman – wikipedia

15
/11
/20

OAMENII MUZICII Romanticul ce a dat aripi expresivității pianului, Frédéric Chopin (1810-1849) a marcat ireversibil istoria  acestui instrument, fiind primul mare compozitor care i s-a dedicat exclusiv. Compozitor legendar, celebru ca pianist și în improvizație, a fost adorat în timpul vieții și a rămas fascinant și în posteritate.

31
/10
/20

Cei 15 ani ai Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo vor fi aniversați începând de sâmbătă, 31 octombrie, până pe 9 decembrie 2020, cu o serie de concerte transmise live din sălile de concerte din Brașov, Bușteni, Sibiu și București.

30
/10
/20

O celebrare excepţională în lumea artei – ca omagiu la Centenarul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România: Festivalul şi Concursul Naţional al Liedului Românesc. Iniţiată de soprana Mariana Nicolesco, manifestarea este un adevărat revelator al comorii de peste 10.000 de lieduri fondate pe vechiul cântec de dor, eternă expresie a sufletului românesc.

19
/10
/20

Joi, 22 octombrie 2020, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de dirijorul Lior Shambadal, va susține, de la ora 19.00, un program integral semnat de Wolfgang Amadeus Mozart, în regim live, în cadrul stagiunii online. Concertul este transmis în direct, fără spectatori, din Sala mare a Ateneului Român, pe canalele online ale instituției.