Sfârșit de săptămână cu parfum interbelic
https://www.ziarulmetropolis.ro/sfarsit-de-saptamana-cu-parfum-interbelic/

Picanterii de Bucureşti revine cu o nouă ediţie în zilele de 5, 6 şi 7 aprilie, între orele 10 şi 19, la Muzeul Municipiului Bucureşti. Vizitatorii se vor bucura de bunătăţuri şi accesorii realizate manual. Negustorii dichisiţi şi atelierele de creaţie artistică nu vor lipsi nici de această dată. Artizanii invitaţi le vor oferi vizitatorilor […]

Un articol de Judy Florescu|2 aprilie 2013

Picanterii de Bucureşti revine cu o nouă ediţie în zilele de 5, 6 şi 7 aprilie, între orele 10 și 19, la Muzeul Municipiului Bucureşti. Vizitatorii se vor bucura de bunătățuri și accesorii realizate manual.

Negustorii dichisiţi şi atelierele de creaţie artistică nu vor lipsi nici de această dată. Artizanii invitaţi le vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a achiziţiona accesorii, eşarfe, bijuterii, genţi din piele, ceramică pictată şi multe alte produse unice cu parfum de epocă. Pe lângă târgul propriu-zis, Picanterii de Bucureşti pregăteşte numeroase surprize pentru cei care îşi doresc să trăiască atmosferă Bucureştiului interbelic.

În cadrul atelierelor de creaţie, trainerii Creative Arts pun la dispoziţia participanţilor materialele şi know-how-ul necesare pentru realizarea unor accesorii unice: Sâmbătă şi duminică, între orele 11 și 14, va avea loc un atelier de Headbands în cadrul căruia demoazelele cochete pot crea bentiţe cu dichis. Iar între 14 și 17, tot sâmbătă şi duminică, cuconiţele sunt aşteptate la atelierul Flori delicate unde vor putea creea broşe primăvăratice.

Foto: Metropotam

05
/07
/23

Therme Forum pentru Teatru și Arhitectură, eveniment înscris pe agenda FITS și la această ediție aniversară, i-a avut invitați pe unii dintre cei mai importanți arhitecți și critici de arhitectură din lume, printre care Tateo Nakajima, Heidi Ramsvik, Robert Hanea, Adam Flatto, Robbie Hammond, Ricky Burdett, Richard Florida, Arthur Mamou-Mani și Paul Goldberger.

04
/07
/23

Cămașa cu altiță iese din spațiul convențional de expunere și ajunge, pentru prima dată la sediul UNESCO din Paris, într-o expoziție intitulată „Umăr la umăr – Sărbătorirea comunității și a artei țesutului bluzelor tradiționale din România și Republica Moldova”.