Simion Buia vă invită la Portret de copil / 1 iunie 2014 – Cărtureşti Verona
https://www.ziarulmetropolis.ro/simion-buia-va-invita-la-portret-de-copil-1-iunie-2014-carturesti-verona/

Simion Buia de la Academia de fotografie vă invită, cu mic cu mare, la un portret fotografic de ziua copilului! E gratis! Îmbrăcaţi-vă drăguţ, puneţi-vă zâmbetul pe buze şi veniţi la un photo-shooting scurt şi memorabil. E bine să aveţi o fotografie realizată de un profesionist!

Un articol de Petre Ivan|29 mai 2014

Şi părinţii vor fi răsfăţaţi. Ei vor savura, dacă nu conduc, un pahar de Prosecco Dal Din, oferit de Imex Wines.

Cum se desfăşoară sesiunea foto?

Uite-aşa: veniţi cu bunătatea de copil la ora stabilită, schimbaţi câteva cuvinte cu fotograful Simion Buia, faceţi cunoştinţă cu luminile de studio, lăsaţi timiditatea deoparte, zâmbiţi larg şi „CLICK“ – portretul e gata! Nu dureaza nici 5 minute! Iar peste 3 zile primiţi cea mai reuşită imagine, via email, tocmai bună de pus pe Facebook sau de trimis la prieteni.

Pe contul de Facebook al Academiei de fotografie va fi o galerie cu toţi copiii fotografiaţi.

Ma-9-august-2003-1341

Pentru a participa la mini-shooting trebuie neapărat să vă înscrieţi, informaţiile să fie exacte, ora la care vă programaţi să fie respectată. Cu o zi înainte, pe 31 mai, veţi fi sunaţi pentru confirmarea prezenţei, deci lăsaţi un număr de telefon valabil. Puteţi face înscrierea prin formularul de aici.

INFO

Când: 1 iunie 2014

Unde: Cărtureşti, Bucuresti, Str. Pictor Arthur Verona 13-15, la locul de joacă pentru copii, la mansardă

Orele: 11.00-17.00, conform programării din formular

20
/05
/20

Istoria capitalei Germaniei de astăzi se leagă direct de dezvoltarea rapidă a Prusiei în secolul al XVIII-lea. Orice Mare Putere europeană avea nevoie de a se afirma simbolic în raport cu celelalte monarhii de pe continent, fiecare investind în măreția orașului său capitală.

04
/05
/20

Un eveniment cultural online lansat de Centrul Național de Artă „Tinerimea Română”, este postat în premieră pe 4 mai, la aceasta adresa https://www.youtube.com/watch?v=mdEgBgfVS1w&feature=youtu.be în ziua în care se împlinesc 65 de ani de la de la dispariţia simbolului culturii muzicale româneşti, George Enescu – compozitor, violonist, pianist, dirijor şi ilustru profesor.

27
/04
/20

Pictorii, sculptorii, criticii de artă sau scriitorii sunt cărți deschise ale creației lor, vizibile fiind operele și mai puțin bornele ce duc spre realizarea acestora. Uneori, o întâmplare sau destinul, alteori persoana ce a stat în dreptul lor, au fost sursele ce au dus la expresia formelor de valoare. Soția cunoscutului critic de artă Valentin Ciucă m-a introdus în povestea nescrisă a vieții sale.

08
/04
/20

Centrul Ceh este unul dintre cele mai populare institute culturale din România, cunoscut pentru proiecte ca Documentary Mondays, Future Museum sau Cinemascop. Ca toate instituțiile și organizațiile ce se ocupă cu organizarea de evenimente culturale, Centrul Ceh caută să se adapteze noii situații în care cultura se mută în mediul online. Astfel, seria de interviuri cu artiști români și cehi 5Întrebări va fi publicată în săptămânile următoare.