The Trumpets, Iaşiul și staţiile muzicale
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-trumpets-iasiul-si-statiile-muzicale/

Două staţii din Iaşi au fost transformate în staţii interactive, în cadrul unui proiect outdoor multimedia de comunicare urbană, realizat de WINK, agenţia Namogo şi managementul pub-ului britanic The Trumpets.

Un articol de Petre Ivan|7 aprilie 2015

Pentru a exemplifica atmosfera din interiorul The Trumpets, cele două staţii au fost transformate în spaţii care să împrietenească pub-ul cu oamenii și cu orașul: dincolo de decorarea specifică localului, proiectul prevede și un jukebox încorporat în city light-ul staţiilor, de unde călătorii pot selecta și asculta melodii dintr-un playlist creat special, iar banca a fost înlocuită cu scaune de bar.

Demersul are ca scop principal integrarea pub-ului britanic în peisajul ieșean ca o parte amuzantă și distractivă a diversității sale.

Abordarea vizează mai mult îmbinarea utilului cu plăcutul și oferă practic ieșenilor o experiență frumoasă – aceea de a selecta și de a asculta piesele britanice preferate, în timp ce așteaptă autobuzul în stație.

Astfel, participanții la trafic vor putea interacționa cu stația, cu ceilalți și vor afla și ce muzică se ascultă în pub-ul The Trumpets.

 Lumea e pregatită și vrea să interacţioneze cu brandurile și altfel decȃt prin simple anunţuri; ori, nu-i așa, experienţele sunt cele care implică publicul și generează rezultate – Ioana Cordun, Communication & Media Specialist la WINK.

TT1 TT2 TT5 TT6 TT7 TT8

Foto: The Trumpets, Iaşi – Wink Public Multimedia

28
/04
/23

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Asociația Culturală „Grigore Bradea” vă invită la vernisajul expoziției realizate de Florin Tamba – laureat al Premiului „Grigore Bradea” 2021. Vernisajul expoziției de sculptură are loc vineri, 5 mai 2023, de la ora 18:00, la Muzeul Județean Bistrița-Năsăud. Expoziția va fi prezentată de istoricul de artă Vasile Duda.

27
/04
/23

Finalul lunii aprilie aduce încă două vernisaje în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă. De pe 26 aprilie și până pe 6 iunie, la Kulterra Gallery (str. Știrbey Vodă nr. 104 – 106), se poate vedea expoziția „Călătorii” a artistei Ioana Badea, ce explorează drumuri, și nu destinații, făcute atât cu pasul, cât și cu gândul și între 29 aprilie și 13 mai artistul Bogdan – George Negulescu aduce în spațiul-acvariu din B-dul Carol, nr. 53 expoziția ”Red my mind”.

27
/04
/23

Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Arhitectură și Design Concéntrico se va desfășura, în perioada 27 aprilie - 2 mai 2023, în orașul Logroño (Spania), iar România va fi din nou prezentă, cu instalația „Fresaˮ/„Căpșunăˮ, realizată de arhitecta Oana Stănescu. Participarea României la această ediție a Festivalului este susținută de Institutul Cultural Român de la Madrid, partener al Festivalului, cu sprijinul Uniunii Arhitecților din România.

25
/04
/23

Fundația Art Encounters din Timişoara, oraş care este Capitala Europeană a Culturii în acest an, găzduieşte expoziția "Adrian Ghenie - Corpul imposibil", ce conține o serie de desene și câteva picturi tulburătoaere, inspirate din izolarea din perioada pandemiei.

24
/04
/23

„Albinele Mării Negre” de Vasile Rață este a doua expoziție din seria „Window to Europe” de la Arbor.art.room, care-și propune ca de-a lungul acestui an să promoveze artiști cu rădăcini basarabene, care și-au început cariera la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90. Acela a fost momentul prăbușirii cortinei de fier și al deschiderii de noi oportunități în spațiul occidental.