VIDEO Muzeul Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-muzeul-taranului-roman-a-primit-certificatul-de-excelenta-din-partea-tripadvisor/

Muzeul Naţional al Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistică.

Un articol de Andrada Văsii|24 iulie 2013

Muzeul Naţional al Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistică.

„Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are instituţia muzeală la nivel naţional şi internaţional şi se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor”, se spune în comunicatul de presă remis de către Mediafax.

Acest lucru confirmă faptul că Muzeul Național al Țăranului Român se află printre preferințele vizitatorilor, fiind un obiectiv turistic de top.

3.500 de turiști lunar

Cu o medie de 3.500 de turişti lunar, Muzeul Ţăranului Român s-a situat, anul trecut, printre cele mai bune destinaţii turistice, conform TripAdvisor, datorită plasării între primele 10% organizaţii afiliate la acest site, criteriu pe baza căruia se acordă certificatul de excelenţă.

Muzeul Ţăranului este bucuros să primească TripAdvisor Certificate of Excellence.

Virgil Ştefan Niţulescu,
directorul Muzeului Naţional al Ţăranului Român

„Ne străduim să oferim vizitatorilor o experienţă memorabilă, iar acest premiu vine să confirme faptul că munca noastră a fost apreciată prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor”, a adăugat Niţulescu.

Foto credit: Muzeul Naţional al Ţăranului Român (Facebook)

28
/10
/22

Astăzi, 28 octombrie 2022, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, a avut loc conferința de încheiere a proiectului MoldArte, un proiect finanțat de EUNIC prin programul European Spaces for Culture și organizat de Institutul Cultural Român în colaborare cu Goethe-Institut București, Ambasada Austriei din Republica Moldova și Delegația Uniunii Europene din Republica Moldova.

26
/10
/22

Art Safari, cel mai important eveniment dedicat artei din țară, prezintă în cadrul ediției a X-a, o artistă neconvențională, cu un parcurs atipic la fel ca personalitatea sa: Lilian Theil. Născută la Brașov în 1932, artista are o tehnică specială (appliqué): „pictează” cu acul de cusut și creează artă profund încărcată de simboluri contemporane din haine pe care nu le mai poartă.

24
/10
/22

De joi, 27 octombrie până la finalul lunii noiembrie, 40 de tineri din Ucraina cu vârstă cuprinsă între 15-18 ani sunt invitați să participe la etapa a doua a proiectului „𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐌𝐮𝐬𝐞𝐮𝐦𝐬 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭𝐬”, în cadrul căreia vor realiza patru instalații artistice ce au ca temă imaginarea viitorului, tinerii având astfel ocazia de a deveni creatorii unei lumi capabile să-i integreze pe ei și pe cei din generațiile următoare.

21
/10
/22

Finalul lunii octombrie aduce două expoziții noi în spațiile neconvenționale ale Celulei de Artă – pe 22 octombrie, la Galeria Verticală by Celula de Artă, găzduită de Random Space (str. Popa Petre nr. 21) va avea loc vernisajul „Let’s run back to a zero point. Look inside” a artistei Marina Aristotel, iar pe 24 octombrie, la Celula de Artă din Bd. Carol nr. 53, Daniel Loagăr aduce „Protoype for Future Cities”.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.