Cartile Lucia Muntean. Câştigă 3 volume pentru copilul tău!
https://www.ziarulmetropolis.ro/cartile-lucia-muntean-castiga-3-volume-pentru-copilul-tau/

Ziarul Metropolis te invită la concurs. Poţi câştiga 3 volume din seria „Cartile Lucia Muntean“, cu titlul „Povestea prietenilor din pădure“.

Un articol de Corina Vladov|2 octombrie 2013

Ziarul Metropolis te invită la concurs. Poţi câştiga 3 volume din seria-fenomen „Cartile Lucia Muntean“, cu titlul „Povestea prietenilor din pădure“.

Lucia Muntean scrie literatură pentru copii de mai mult de 30 de ani. Pe lângă cele peste 24 de cărţi şi 50 de articole publicate, ea îşi găsește timp să fie o mamă atentă, o bunică plină de energie și o educatoare foarte pasionată de munca pe care o face.

Cel mai recent proiect al ei îl reprezintă publicarea „Cărților Lucia Muntean”, un concept editorial gândit să vină în sprijinul părinților cu poezii amuzante, jocuri instructive și povestiri antrenante pentru cei mici.

cartile lucia muntean

O pagină din „Povestea prietenilor din pădure“, din seria „Cartile Lucia Muntean“

Fiecare titlu se construiește în jurul unei activități specifice copilăriei sau al unui interes natural, caracteristic copiilor între doi şi şapte ani: descoperirea propriei identități și încrederea în forțele proprii, formarea primei prietenii, încercarea de a reda lumea din jur prin desen, comunicarea verbală și non-verbală, descoperirea lumii animalelor, articularea limbajului afectiv și, în general, punctele cheie ale experiențelor celor mici.

Citiţi şi: Lucia Muntean lansează două noi volume într-un turneu prin ţară

Tehnica din spatele proiectului Cartile Lucia Muntean este una cu un puternic caracter pedagogic, îmbinată cu pasiune într-o formă care devine spontan îndrăgită de către toți copiii.

Activitatea laborioasă a Luciei Muntean în domeniul educației preșcolare a fost recunoscută de către Ministerul Educației și Cercetării prin acordarea în anul 2007, a Distincției „Gheorghe Lazăr” clasa I.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să spui, într-un comentariu pe site, ce distincţie a primit Lucia Muntean în 2007.

Tragerea la sorți va avea loc luni seara, pe 7 octombrie, iar volumele pot fi ridicate începând de marţi, 8 octombrie la redacţia Ziarului Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, în clădirea în care se află Teatrul Metropolis).

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi! Cărţile apărute la Editura Genesis pot fi ridicate în decurs de două săptămâni de la anunţarea câştigătorului.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

Foto: coperta volumului „Povestea prietenilor din pădure“, din seria Cartile Lucia Muntean

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Iulia Maria Boiu, Mihaela Matei şi Iuliana Daniela Ioniche au câştigat fiecare câte un volum cu titlul „Povestea prietenilor din pădure“. Felicitări!

Volumele pot fi ridicate de luni până vineri, între orele 12.00 şi 17.00, la redacţia Ziarului Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, în clădirea în care se află Teatrul Metropolis).

 

11
/11
/20

Autobiografia actriței Maia Morgenstern, „Nu sunt eu”, a apărut la Editura Litera și le oferă cititorilor o incursiune fascinantă în viața uneia dintre cele mai iubite artiste din România.

10
/11
/20

„O scurtă eternitate”, cel mai recent volum semnat de Pascal Bruckner, este o filosofie a longevității bazată nu pe resemnare, ci pe curaj. O reinventare spectaculoasă a modului nostru de viață.

06
/11
/20

„Bine ai venit în America!” de Linda Boström Knausgård, „Wuhan. Jurnal dintr-un oraș în carantină” de Fang Fang și „Zâmbește” de Roddy Doyle sunt trei dintre cărțile pe care vi le recomandăm în această lună. Două romane a căror acțiune are pe fundal orașul Napoli completează lista.

06
/11
/20

Editura Nemira lansează autobiografia legendarului muzician Carlos Santana – Tonul universal, în colecția Yorick de arte ale spectacolului, tradusă de Mihaela Ioncelescu. În 1967, la San Francisco, după doar câteva săptămâni de la Vara Iubirii, un tânăr chitarist mexican urcă pe scenă la Fillmore Auditorium și cântă un solo de neuitat. Doi ani mai târziu, după un concert legendar la Woodstock, întreaga lume îl știe pe Carlos Santana.

04
/11
/20

La finalul acestei săptămâni, Editura Pandora M le dă întâlnire online cititorilor cu scriitorii Marius Chivu și Bogdan-Alexandru Stănescu, într-un dialog în „VERSIUNE NEEDITATĂ”, față în față, în cadrul căruia cei doi invitați vor vorbi cu franchețe despre literatură, despre povești și zeii lor, despre supraviețuire prin literatură și despre supraviețuirea literaturii în „vremea holerei”.

01
/11
/20

Boualem Sansal se întoarce în librăriile din România cu o distopie-avertisment despre extremismul religios și pericolul pe care el îl reprezintă la adresa libertății.

30
/10
/20

Editura Art a publicat în această toamnă, într-o nouă ediție, a III-a, romanul „Preaiubita”, al americancei Toni Morrison, deținătoare a Premiului Pulitzer pentru Ficțiune și a Premiului Nobel pentru Literatură. O carte de o forță ieșită din comun, semnată de una dintre cele mai mari scriitoare din toate timpurile.

29
/10
/20

În această toamnă, Editura Humanitas Fiction a publicat, în colecția „Raftul Denisei”, prima ediție a romanului „Istoria apelor” de Maja Lunde, autoarea bestsellerului „Isoria albinelor”. Vă invităm să parcurgeți un fragment din noua carte. în centrul căreia regăsim natura și complexitatea spiritului uman!

26
/10
/20

„Arcașul fără arc. Poveşti, pilde și vorbe de duh din China, Japonia și Coreea alese, traduse și prefațate de Ștefan Liiceanu” este un volum captivant despre Asia Orientală, apărut în această lună la Editura Humanitas, din care vă oferim o povestire în exclusivitate. Ediția include ilustrații de Mihail Coșulețu.

26
/10
/20

Pentru lecturile din serile lungi de toamnă, vă propunem un roman nominalizat la Premiul Strega 2019, recent apărut și în limba română, la Editura Polirom: „Adio, fantasme”, de Nadia Terranova (traducere din italiană de Cerasela Barbone).

22
/10
/20

Asociația Culturală Control N a lansat în această săptămână prima ediție a programului educațional De Trei Ori (Poveste. Monolog. Scenariu) – ateliere de autocunoaștere prin scris, care se va desfășura în perioada 19 octombrie – 6 noiembrie, în varianta online, cu 30 de elevi din clasele a VI-a și a VII-a din trei școli bucureștene: Școala Gimnazială Nr. 197, Școala Gimnazială Nr. 169 și Școala Gimnazială “Sfinții Constantin și Elena”.

09
/10
/20

Curtea Veche Publishing a lansat volumul „Splendidul mistreț” de Péter Demény. Un poem în proză învăluit într-o atmosferă de basm, o lectură inedită într-un format de buzunar, potrivit pentru orice iubitor de literatură.

08
/10
/20

Romanele „Povestea slujitoarei” de Margaret Atwood și „Oameni anxioși” de Fredrik Backman, din colecția „musai” a Editurii Art, și autobiografia lui Elton John, recent apărută în limba română la Editura Publica, sunt trei dintre recomandările de lectură pe care vi le propunem în această lună.