Ce podcasturi mai ascultăm: ”Thinking Made Visible” cu Mădălina Vasiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-thinking-made-visible-cu-madalina-vasiu/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Thinking Made Visible“, un podcast despre gândire făcută vizibilă prin care învăţăm cu toţii să analizăm contexte, să luăm decizii şi să antrenăm abilităţi, prin experienţele mai multor oameni care creează lucruri faine.

Un articol de Dan Boicea|16 mai 2021

Podcastul este realizat de Oana Mădălina Vasiu, om de marketing pasionat de natura umană și felurile prin care ea se dezvoltă, alături de echipa Grai Media & Digital – o agenție de Content Production din Cluj Napoca.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este… 

Cum transformi frica în combustibil pentru reușită. O conversație cu Horia Radu, disponibilă aici.

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Importanța gândirii făcute vizibilă, în leadership, parenting, relații și Viață, descrisă de Urania Cremene, în episodul de aici.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Nu cred că-l ajută podcastul. Cred că-l ajută perspectivele pe care i le aduce în câmpul mental fiecare conversație, fiecare experiență și interpretare a celor care-și fac gândirea vizibilă. Cred că e o cale prin care un ascultător își poate deschide mintea. Se poate conecta cu oameni care au deja proiecte scoase în lume, prin care contribuie, în feluri diverse la dezvoltarea noastră. Podcastul e despre umanitate, trăiri diverse, emoții, bani, carieră, reușite și nereușite, cărți, povești, călătorii, sănătate, gândire făcută vizibilă.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Îmi place foarte mult podcastul lui Aubrey Marcus, cu același nume. E despre spiritualitatea reală, cea de dincolo de marketing și cursuri. Și dacă asculți episoadele de mai demult și până azi, vezi cum s-a schimbat Aubrey și cum și-a integrat dezvoltarea ca bărbat.

Și Business Wars – care e excelent produs. Îmi place că e despre business și că e creat asemeni unui serial, pe care-l asculți. Foarte multe insight-uri legate de antreprenoriat și leadership găsești în el.

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Teribil de greu de ales, pentru că toate mi-s dragi!

Iubesc episodul cu Daniel Scuturici, pentru că e despre dezvoltare personală, dar din alt unghi.

Ador discuția mea cu Georgiana Spătaru – energia ei și felul în care explică e pură magie.

Iar conversația cu Lorand Soares Szasz mi-e dragă pentru că mi-a permis să duc discuția dincolo de ce povestise în alte contexte, până atunci.

Linkuri unde poate fi ascultat podcastul:

Spotify
Apple Podcast
Stitcher

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.01
/03
/22

Concertele 𝑬𝒀𝑬𝑫𝑹𝑶𝑷𝑺 au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie. Trupa și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, și-au consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai".

24
/02
/22

Ioan Tugearu vorbeşte despre: moda spectacolelor de balet sovietice din anii ’70, semnificaţia repertoriului Operei Române, valoarea dansului pe plan european, succesul unui spectacol de dans într-o societate totalitară şi/sau democratică, situaţia profesională a dansatorului român, într-un interviu publicat în cartea „Românii secolului XXI“, de Rhea Cristina.

22
/02
/22

Sergiu Anghel vorbeşte despre: moda spectacolelor de balet sovietice din anii ’70, semnificaţia repertoriului Operei Române, valoarea dansului pe plan european, succesul unui spectacol de dans într-o societate, situaţia profesională a dansatorului român, moneda „euro“ în spaţiul european al culturii, într-un interviu publicat în cartea „Românii secolului XXI“, de Rhea Cristina.

15
/02
/22

„Jack of all Trades“ este o formație de rock alternativ, care susține că oferă publicului un produs muzical „autobiografic și complet sincer de la cap la coadă”. În noiembrie 2014, aceștia au lansat primul videoclip, „Cum vrei să fiu”, marcând totodată și începutul activității de concerte live.

17
/01
/22

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îți creezi o viață care îți vine ca turnată. "Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlnești cu tine, dacă ești pregătit să trăiești o viață mai conștientă, aliniată cu valorile tale" - Cristina Oțel.

12
/11
/21

O întâlnire cu scriitorul portughez José Luís Peixoto, prezent în acest an la Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), pornind de la romanul „Autobiografia”, disponibil în limba română la Editura Pandora M. Despre Lisabona, José Saramago și Pilar del Rio, anii ’90 și provocări în literatura contemporană, cu unul dintre cei mai apreciați autori de limbă portugheză de azi!

28
/10
/21

A jucat în peste 60 de filme, a colaborat cu regizori din întreaga lume, de la Luchino Visconti și Liliana Cavani, la Woody Allen, Sidney Lumet și Alan Parker. Duminică, 31 octombrie, la 23.00, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe de film şi teatru pe plan internaţional, Charlotte Rampling este invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”, de la TVR 1.