Ce podcasturi mai ascultăm: ”Thinking Made Visible” cu Mădălina Vasiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-thinking-made-visible-cu-madalina-vasiu/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Thinking Made Visible“, un podcast despre gândire făcută vizibilă prin care învăţăm cu toţii să analizăm contexte, să luăm decizii şi să antrenăm abilităţi, prin experienţele mai multor oameni care creează lucruri faine.

Un articol de Dan Boicea|16 mai 2021

Podcastul este realizat de Oana Mădălina Vasiu, om de marketing pasionat de natura umană și felurile prin care ea se dezvoltă, alături de echipa Grai Media & Digital – o agenție de Content Production din Cluj Napoca.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este… 

Cum transformi frica în combustibil pentru reușită. O conversație cu Horia Radu, disponibilă aici.

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Importanța gândirii făcute vizibilă, în leadership, parenting, relații și Viață, descrisă de Urania Cremene, în episodul de aici.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Nu cred că-l ajută podcastul. Cred că-l ajută perspectivele pe care i le aduce în câmpul mental fiecare conversație, fiecare experiență și interpretare a celor care-și fac gândirea vizibilă. Cred că e o cale prin care un ascultător își poate deschide mintea. Se poate conecta cu oameni care au deja proiecte scoase în lume, prin care contribuie, în feluri diverse la dezvoltarea noastră. Podcastul e despre umanitate, trăiri diverse, emoții, bani, carieră, reușite și nereușite, cărți, povești, călătorii, sănătate, gândire făcută vizibilă.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Îmi place foarte mult podcastul lui Aubrey Marcus, cu același nume. E despre spiritualitatea reală, cea de dincolo de marketing și cursuri. Și dacă asculți episoadele de mai demult și până azi, vezi cum s-a schimbat Aubrey și cum și-a integrat dezvoltarea ca bărbat.

Și Business Wars – care e excelent produs. Îmi place că e despre business și că e creat asemeni unui serial, pe care-l asculți. Foarte multe insight-uri legate de antreprenoriat și leadership găsești în el.

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Teribil de greu de ales, pentru că toate mi-s dragi!

Iubesc episodul cu Daniel Scuturici, pentru că e despre dezvoltare personală, dar din alt unghi.

Ador discuția mea cu Georgiana Spătaru – energia ei și felul în care explică e pură magie.

Iar conversația cu Lorand Soares Szasz mi-e dragă pentru că mi-a permis să duc discuția dincolo de ce povestise în alte contexte, până atunci.

Linkuri unde poate fi ascultat podcastul:

Spotify
Apple Podcast
Stitcher

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



27
/09
/17

INTERVIU Oana Răsuceanu și Asociația Culturală Control N invită liceenii să-și danseze poveștile, între 9 și 15 octombrie, în cadrul atelierului de dans contemporan pentru adolescenți Dance Yourself. Iată despre ce e vorba!

22
/09
/17

INTERVIU Născut în 1977, la Piatra Neamț, regizorul Daniel Sandu alegea să studieze în adolescență la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe” din Roman, experiență care avea să inspire primul său lungmetraj – „Un pas în urma serafimilor”, care intră astăzi în cinematografe.

06
/09
/17

Între 7 și 10 septembrie, trăim într-un oraș al dansului, datorită Bucharest International Dance Film Festival, care ne propune cele mai atrăgătoare filme de dans ale momentului. Despre provocările unui astfel de eveniment, am stat de vorbă cu coregrafa și regizoarea Simona Deaconescu, cofondatoare a festivalului ajuns la a treia ediție.

07
/08
/17

Renumitul director de imagine italian Blasco Giurato semnează imaginea filmului românesc ”Octav”, al regizorului Serge Ioan Celebidachi, ce va rula în cinematografe începând cu 6 octombrie 2017. Marcel Iureș are rolul principal în filmul în care mai joacă actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar. Blasco Giurato a semnat imaginea a peste 100 de filme, printre care și „Cinema Paradiso”, pelicula premiată cu Oscar.

01
/08
/17

Românul celebru în străinătate care a descoperit Legea Constructală, Membru de Onoare al Academiei Române din 2011, Doctor Honoris Causa a 18 universități din lume este printre primii 100 cei mai citați din inginerie. Profesorul universitar la Duke University, universitatea particulară de elită în SUA, ține prelegeri pe tot globul și a publicat 30 de cărți.

21
/07
/17

Bogdan-Alexandru Stănescu (BAS) coordonează colecția „Biblioteca Polirom”. BAS (39 de ani) este poet și, din acest an, romancier. Cartea sa „Copilăria lui Kaspar Hauser” a fost primită cu entuziasm, primind elogii peste elogii. Ne-am întâlnit să stăm un pic de vorbă despre cărți, nu neapărat ale noastre. A reieșit că situația nu e deloc roz. Iată.

12
/06
/17

În a doua zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (10 iunie) a fost prezentat spectacolul de dans aerian ”TANGO LA ALTITUDINE II”, semnat de coregrafa argentiniană Brenda Angiel, continuarea unui spectacol prezentat anterior tot la FITS de aceeași companie. Un performance în aer, în lumini, umbre și fum, într-un spațiu care nu mai e spațiu definit de limite ci e libertate și respirație largă.