Ce podcasturi mai ascultăm: ”Thinking Made Visible” cu Mădălina Vasiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-thinking-made-visible-cu-madalina-vasiu/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Thinking Made Visible“, un podcast despre gândire făcută vizibilă prin care învăţăm cu toţii să analizăm contexte, să luăm decizii şi să antrenăm abilităţi, prin experienţele mai multor oameni care creează lucruri faine.

Un articol de Dan Boicea|16 mai 2021

Podcastul este realizat de Oana Mădălina Vasiu, om de marketing pasionat de natura umană și felurile prin care ea se dezvoltă, alături de echipa Grai Media & Digital – o agenție de Content Production din Cluj Napoca.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este… 

Cum transformi frica în combustibil pentru reușită. O conversație cu Horia Radu, disponibilă aici.

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Importanța gândirii făcute vizibilă, în leadership, parenting, relații și Viață, descrisă de Urania Cremene, în episodul de aici.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Nu cred că-l ajută podcastul. Cred că-l ajută perspectivele pe care i le aduce în câmpul mental fiecare conversație, fiecare experiență și interpretare a celor care-și fac gândirea vizibilă. Cred că e o cale prin care un ascultător își poate deschide mintea. Se poate conecta cu oameni care au deja proiecte scoase în lume, prin care contribuie, în feluri diverse la dezvoltarea noastră. Podcastul e despre umanitate, trăiri diverse, emoții, bani, carieră, reușite și nereușite, cărți, povești, călătorii, sănătate, gândire făcută vizibilă.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Îmi place foarte mult podcastul lui Aubrey Marcus, cu același nume. E despre spiritualitatea reală, cea de dincolo de marketing și cursuri. Și dacă asculți episoadele de mai demult și până azi, vezi cum s-a schimbat Aubrey și cum și-a integrat dezvoltarea ca bărbat.

Și Business Wars – care e excelent produs. Îmi place că e despre business și că e creat asemeni unui serial, pe care-l asculți. Foarte multe insight-uri legate de antreprenoriat și leadership găsești în el.

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Teribil de greu de ales, pentru că toate mi-s dragi!

Iubesc episodul cu Daniel Scuturici, pentru că e despre dezvoltare personală, dar din alt unghi.

Ador discuția mea cu Georgiana Spătaru – energia ei și felul în care explică e pură magie.

Iar conversația cu Lorand Soares Szasz mi-e dragă pentru că mi-a permis să duc discuția dincolo de ce povestise în alte contexte, până atunci.

Linkuri unde poate fi ascultat podcastul:

Spotify
Apple Podcast
Stitcher

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



06
/12
/23

Teatrul „Gong” și Revista „Euphorion” prezintă cea de-a treia conferință organizată în cadrul Simpozionului Național „Actualitatea Cercului Literar de la Sibiu”. Evenimentul va avea loc vineri, 8 decembrie, de la ora 18:00, la Librăria Humanitas „Constantin Noica” și îl va avea ca invitat pe Marin Mălaicu-Hondrari.

04
/12
/23

Începutul lunii decembrie aduce primele concerte din turneul de lansare al noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstiţiu. Acestea vor avea loc pe 5 decembrie la Muzeul Naţional de Artă al României din Bucureşti, pe 8 decembrie la Palatul Culturii din Iaşi, şi pe 14 decembrie la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

22
/11
/23

Iosif Paștina joacă în “Disco Regret”, piesă scrisă de Doru Vatavului și regizată de Irisz Kovacs. A terminat U.N.A.T.C-ul în 2020 la clasa profesorilor Marius Gîlea, Bogdana Darie, Ioana Barbu și spune că: "Am avut noroc că am terminat chiar la începerea pandemiei și am avut privilegiul de a apuca să joc de câteva ori licența până la lockdown. Alți colegi n-au fost așa norocoși”.

08
/11
/23

Premiera spectacolului „Crocodil“ are loc pe 8 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia (Strada Michael Weiss 22, Brașov). Următoarele reprezentanții au loc pe 12 și 15 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia. Elise Wilk, autoarea piesei, vorbește pentru Ziarul Metropolis despre ideile pe care le-a pus pe hârtie și care au devenit replici într-un spectacol pe o temă puternică: bullying-ul în școli.

27
/10
/23

A ştiut dintotdeauna că vrea să fie actor. Şi-a urmat visul - joacă teatru sau în filme artistice. De peste 12 ani, o ţară întreagă îl iubeşte şi pentru rolul din serialul „Las Fierbinți”. Despre independență, talent, curaj și asumare – luni, 30 octombrie, ora 23.00, la „Nocturne”, cu Marina Constantinescu și Adrian Văncică.

20
/10
/23

Luni, 23 octombrie, ora 23.00, Marina Constantinescu ne aşteaptă la TVR 1 cu prima ediţie „Nocturne” a noului sezon. Actorul Ştefan Bănică, Anna Ungureanu, dirijorul şi Emil Pantelimon, managerul Madrigalului, actorul Adrian Văncică, Oana Drăgulinescu – fondator al Muzeului Abandonului se numără printre invitaţii noului sezon „Nocturne”.

19
/10
/23

Scriitoare, cu texte puse în scenă pe diverse scene din România, Mihaela Michailov curatoriază pentru al doilea an, alături de Oana Cristea Grigorescu și Călin Ciobotari, o ediție a FNT. Am invitat-o la o discuție cu cărțile pe masă despre selecția din acest an.