Festivalului de Teatru de la Sibiu 2017. De astăzi se pot achiziționa bilete
https://www.ziarulmetropolis.ro/festivalului-de-teatru-de-la-sibiu-2017-de-astazi-se-pot-achizitiona-bilete/

Primul set de bilete pentru un număr de 50 de reprezentanţii indoor, care vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost pus în vânzare luni, de Ziua Mondială a Teatrului, organizatorii făcând public şi programul FITS 2017

Un articol de Petre Ivan|27 martie 2017

Astfel, de la ora 12, vor fi puse în vânzare biletele pentru 50 de reprezentaţii Indoor, care vor avea loc la FITS 2017.

Teatru, dans, circ contemporan, muzică, proiecţii de film, expoziţii, lansări de carte, conferinţe speciale, spectacole-lectură, ateliere şi spectacole studenţeşti din toată lumea vor fi prezentate la Sibiu în perioada 9 – 18 iunie, când va avea loc Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).Sibiu

Vom avea în jur de 50 de spectacole pe care le punem în vânzare în ziua de 27 martie şi împreună cu aceste bilete punem şi programul Indoor al festivalului. Va mai fi un set de bilete în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor intra în vânzare la începutul lunii mai. Deci vom putea da şansa tuturor doritorilor de frumos din România şi din lume să îşi ia în avans bilete. Îi îndemnăm pe toţi să se grăbească pentru că locurile nu sunt multe. Nu avem spaţii mai mari de 400 de locuri, unele au numai 200. Teatrul însuşi nu are decât 300 de locuri, dar având atât de mulţi invitaţi nu vom putea pune în vânzare decât 200. Toţi cei care doresc să îşi cumpere bilete şi să vadă de la Baryshnikov la Robert Wilson, de la Batsheva la Baletul Andalusian, de la Maria Pagés la Pippo Delbono şi mulţi sibiualţii, sunt invitaţi să îşi cumpere bilete din timp. – Constantin Chiriac.

Preţul biletelor pentru această ediţie a FITS rămân neschimbate şi variază, în funcţie de spectacol, între 10 şi 40 de lei.

Să nu uităm că Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost construit, în primele trei ediţii, în jurul Zilei Mondiale a Teatrului. Aşa a început acest Festival. Prima dată a fost trei zile, apoi încă trei, după aceea au fost cinci zile, dar totdeauna în jurul Zilei Mondiale a Teatrului. Am dorit să arătăm ce înseamnă pentru noi această zi, că poate să producă o naştere care iată, acum se arată a fi cel mai important festival al lumii în domeniul artelor spectacolului. (…) Deci teatrul este această sărbătoare a miracolului, a plăsmuirii, a frumosului şi ne bucurăm că putem să sărbătorim acest lucru împreună. – Constantin Chiriac.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2017 va avea loc în perioada 9 – 18 iunie.

Foto: Festivalului de Teatru de la Sibiu  – www.sibfest.ro

12
/01
/15

Scriitorul brazilian Paulo Coelho şi soţia sa, artista Christina Oiticica, au anunţat că vor înfiinţa o fundaţie, pe care o vor inaugura în curând la Geneva, în Elveţia, alături de un muzeu virtual, a dezvăluit duminică săptămânalul Epoca.

11
/01
/15

NOUA GENERAȚIE DE ARTIȘTI Continui încercarea de a oferi un tablou al noii generații de actori români cu un nou interviu-portret. Astăzi, Anghel Damian, 24 de ani.

11
/01
/15

Casa de Producție TVR a programat luni, 12 ianuarie, de la ora 20.10, la TVR 2, spectacolul „Ce facem cu violoncelul?”de Matei Vişniec, în regia artistică a lui Nicolae Scarlat (premiera tv: 1990). Dialogul absurdului începe într-o sală de așteptare... Omul cu ziarul (Claudiu Istodor), Bătranul cu Baston (Gheorghe Dănilă) și Doamna cu Voal (Camelia Zorlescu) devin vizibil deranjați de prestația de neoprit a Omului cu Violoncel (Dan Joițoiu).

11
/01
/15

Filmele "Birdman" şi "Boyhood" sunt marile favorite la Globurile de Aur, a doua distincţie ca importanţă din cinematografia americană după Oscaruri, ce vor fi decernate în noaptea de duminică spre luni, într-o gală la care participă nume mari de la Hollywood şi va fi urmărită în lumea întreagă.

10
/01
/15

CRONICĂ DE FILM „Mommy”, al cincilea lungmetraj al indecent de tânărului cineast canadian Xavier Dolan (25 de ani), este o „tectonică a sentimentelor” ambalată în încadraturi, culori și sunete electrizante, folosite cu o dezinvoltură frapantă.

09
/01
/15

Joi, 15 ianuarie 2015, de la ora 19.00, pe scena Institutului Cultural Român (Aleea Alexandru 38, București) va avea loc o reprezentație cu piesa Păi... despre ce vorbim noi aici, domnule? de Cătălin Ștefănescu, în regia lui Alexandru Dabija, cu actorii Marcel Iureș și George Mihăiță. Produs de Teatrul ACT, spectacolul este o adaptare după romanul Moromeții de Marin Preda.

09
/01
/15

“Orașul câinilor / White God” în regia lui Kornél Mundruczó, propunerea Ungariei la categoria Cel mai bun film străin, este inclus în programul “9 pentru Oscar” la Cinema Studio din București. Evenimentul are loc în capitală între 9 și 15 ianuarie, cu o săptămână înaintea anunțării nominalizărilor celei de 87-a ediții a premiilor Academiei Americane de Film. Cele două proiecții sunt programate duminică, 11 ianuarie, de la ora 14:00 și joi, 15 ianuarie, de la ora 20:00.

09
/01
/15

Debutul în lungmetraj al regizoarei Ana Lungu, "Autoportretul unei fete cuminți", va avea premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Rotterdam (21 Ianuarie- 1 Februarie 2015), secțiunea "What the F?!".