Kevin Spacey lucrează la o carte
https://www.ziarulmetropolis.ro/kevin-spacey-lucreaza-la-o-carte/

Actorul american Kevin Spacey, care este pasionat de scrisori şi obiecte personale care au aparţinut unor celebrităţi, lucrează la o carte despre arta de a redacta o epistolă.

Un articol de Petre Ivan|17 februarie 2015

„Iubesc să ţin scrisori reale în mână. Îmi place foarte mult să am o scrisoare a lui Tennessee Williams, John Wayne şi Spencer Tracy şi să citesc despre ceva personal, dar nu o bârfă, ci despre exprimarea sinelui către un prieten, mi se pare unic şi amuzant şi relevant. Lucrez la o carte despre arta de a scrie scrisori”, a declarat Kevin Spacey, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 55 de ani, care a părăsit, în 2014, funcţia de director artistic al teatrului Old Vic din Londra, după zece ani, plănuieşte, de asemenea, o revigorare a carierei sale muzicale şi a declarat că doreşte să lucreze la o serie de noi cântece în anii următori.

Unde voi fi peste zece ani? Nu ştiu clar. Cărţile şi muzica vor fi o parte a vieţii mele. Îmi place să cânt. Vreau să am cântece noi cu care să lucrez – Kevin Spacey

Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” şi „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects”.

Actorul american s-a remarcat recent interpretând rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood în drama politică „House of Cards”, produsă şi difuzată de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate şi a fost nominalizat la Globul de Aur şi la Primetime Emmy.

Foto: Kevin Spacey – CINEMAGIA

22
/09
/20

Editura Arthur face primul pas în asumarea unei noi identități vizuale care debutează cu anunțarea noului logo și, plecând de la acesta, va continua cu transformarea tuturor colecțiilor și proiectelor Arthur.

06
/09
/20

Pe rafturile lor găsim mai mereu câte o tentație. Fizice sau online, librăriile ne tentează cu ceva tot timpul. Deși 2020 nu este un an ca oricare altul, criza sanitară provocând schimbări în viața noastră cotidiană, editurile din România tot au reușit să le ofere cititorilor cărți care merită toată atenția.

04
/09
/20

„Bărbatul cu haină roșie” de Julian Barnes, „Vânătăi ascunse: Ce nu știi despre violența domestică te poate ucide” de Rachel Louise Snyder și „Biblioteca de la miezul nopții” de Matt Haig, propuse de Editura Nemira, se numără printre cele mai așteptate apariții literare în această toamnă.

01
/09
/20

Pe lista de lecturi a lunii septembrie, am inclus „O librărie în Berlin” de Françoise Frenkel, „Îți voi da toate acestea” de Dolores Redondo, „Către frumusețe” de David Foenkinos, „Arsă cu acid” de Naziran și Célia Mercier și „Atlasul fericirii” de Helen Russell. Iată de ce!

12
/08
/20

15 fragmente din remarcabila biografie a filosofului german, semnată de scriitoarea anglo-norvegiană Sue Prideaux și apărută recent și în limba română, la Editura Polirom, în colecția Plural M: „SUNT DINAMITĂ! Viața lui Nietzsche” (traducere de Bogdan-Alexandru Stănescu).