Legenda lui Hercule – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/legenda-lui-hercule-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Legenda lui Hercule”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|31 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Legenda lui Hercule”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Într-un regat străvechi, stăpânit de frică, un om va deveni legendă. Are puterea unui zeu și sufletul unui om. Dar mai presus de toate, are destinul unui erou. Kellan Lutz îl interpretează pe tânărul Hercule, împărțit între dorința de a fugi cu femeia iubită și datoria față de poporul său.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Legenda lui Hercule”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până duminică, 2 februarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Legenda lui Hercule, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site luni, 3 februarie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce personaj celebru a interpretat Liam McIntyre în seria TV cu același nume?

1. Spartacus în Spartacus: Vengeance și War of the damned

2. Robert Crawley în Downton Abbey

3. Jon Snow în Urzeala Tronurilor

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Legenda lui Hercule

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: OANA MARIA-POPESCU, DAN CLAUDIU CAZACU și GEORGIANA BĂȚICĂ. Felicitări! 

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.