300: Ascensiunea unui Imperiu. Participă la concurs!
https://www.ziarulmetropolis.ro/300-ascensiunea-unui-imperiu-participa-la-concurs/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „300: Ascensiunea unui Imperiu”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|8 martie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „300: Ascensiunea unui Imperiu”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Vântul răzbunării a început să bată deasupra strigătelor de agonie a 300 de spartani. Lacomul rege-zeu Xerxes calcă peste cadavre și vrea supremația Imperiului Persan. Arma lui secretă este Artemisia, depre care se spune că și-a vândut sufletul îngerului morții. Sparta va cădea. Întreaga Eladă se va prăbuși. Și doar un nou val de sânge de eroi le va salva. Eroi care vor prefera să moară în picioare decât să trăiască în genunchi!

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „300: Ascensiunea unui Imperiu”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 9 martie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul 300: Ascensiunea unui Imperiu, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe  10 martie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În ,,300: Ascensiunea Unui Imperiu”, această actriță își reia rolul reginei spartane Gorgo. Cel mai recent rol al ei este tot cel al unei regine: Cersei, din superproducția Urzeala Tronurilor. Care este numele actriței?

1. Lena Headey

2. Kerry Washington

3. Taylor Schilling

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură 300: Ascensiunea unui Imperiu

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: DAMIAN SIRBU, MIHAI BURLOIU și IULIANA DANIELA IONICHE. Felicitări!

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.