Need for Speed: Începuturi. Câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/need-for-speed-inceputuri-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Need for Speed: Începuturi”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|23 martie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Need for Speed: Începuturi”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Febra Need for Speed a cuprins lumea. Generații întregi au fost țintuite în fața ecranului computerului, fascinate de supermașini, sute de cai putere și curse periculoase. E timpul să trăiești totul la scară și mai mare! Din 14 martie ai totul pe un ecran de cinema. În 3D. Need for Speed: Începuturi 3D!

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Need for Speed: Începuturi”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 24 martie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Need for Speed: Începuturi, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe  25 martie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În ce serial celebru joacă Aaron Paul, protagonistul din Need For Speed: Începuturi 3D?

1. How I met your mother

2. Breaking Bad

3. The Big Bang Theory

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Need for Speed

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: RALUCA ENE, IZABELA RENTEA și CIPRIAN CATALIN. Felicitari!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.